English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Nå skal vi fylle Lerkendal!
Skrevet av Thomas Myren, 22. oktober 2017, 22:27

Kåre Ingebrigtsen gleder seg til å bli seriemester mot Stabæk.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Molde slo Haugesund 1-0 tidligere i kveld, men med 3-0 over Brann fikk Rosenborg beholde forspranget på ti poeng med fire kamper igjen.

- Dette var fantastisk! Nå har vi mulighet til å avgjøre det på Lerkendal til helga. Så nå skal vi fylle Lerkendal! Vi skal skape et jævla leven og ei fin stemning. Vi går for å ta hjem gullet, slår Ingebrigtsen fast overfor Eurosport.

- Du var ikke fornøyd med 1. omgang.

- Vi var fryktelig dårlige. Vi er heldige som overlever 1. omgang; at ikke Brann scorer både ved én og to anledninger. Men vi kommer oss inn til pause, og da er det fortsatt 0-0.

- Vi fikk rettet på det, og vi kom ut med langt mer energi og offensivitet. Vi jobbet hardere og vant flere dueller. Vi så ut som et fotballag igjen. Da er vi gode.

- Jeg syns vi styrer spillet bra fram til vi leder 2-0. Da tar Brann litt over, men vi skaper noen store målsjanser på kontra.

- Si noen ord om magien til Bendtner på 1-0.

- Jeg er ikke sikker på at jeg hadde fått med meg ballen på det viset der! Det er et fantastisk medtak. (Piotr) Leciejewski trodde vel ikke at han skulle få den med seg, så han var vei på ut. Han var i ubalanse, og da var det plass til å sette inn ballen. Det er en fantastisk scoring!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Nå skal vi fylle Lerkendal!» i forumet! Diskutér «- Nå skal vi fylle Lerkendal!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb