English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Du skal spille til fløyten lyder
Skrevet av Thomas Myren, 22. oktober 2017, 22:15

Nicklas Bendtner er klar favoritt til å bli toppscorer i eliteserien etter to kjappe mål etter pause mot Brann.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Dansken og Ohi Omoijuanfo har nå begge 17 mål, men Stabæk-spissen er skadet i øyeblikket. Bendtner på sin side var heldig som fikk sitt andre mål i Bergen godkjent siden han var offside da Pål André Helland dyttet videre framspillet fra Mike Jensen.

- Så vidt jeg kunne se på storskjermen, var det offside. Men i fotball skal du spille til fløyten lyder. Så det var bare det jeg gjorde, blunker Bendtner til TVNorge.

- Var du overrasket over at du fikk gå?

- Jeg trodde instinktivt at jeg ville bli blåst av da jeg fikk ballen, men fra min posisjon kunne jeg ikke se om jeg var offside eller ei. Så jeg fortsatte å spille.

- Hvordan opplevde du kampen?

- Vi har brukt riktig mye energi de siste ukene. Vi er meget trøtte, og det syns jeg også man kunne se i kampen. Vi fikk ikke riktig til å spille så hurtig som vi ønsker.

- Vi snakket halvveis om at vi hadde vært heldige i 1. omgang som ikke hadde kommet under. Så det var viktig for oss å gå ut og skape sjanser. Utskiftningen med Mike gjorde at vi fikk mer framoverrettet spill: Vi fikk vendt spillet hurtigere, og til slutt vinner vi 2. omgang. 1. omgang var deres, men vi scorer. Det er forskjellen.

- Nå kan dere bli seriemestere mot Stabæk.

- Det blir godt. La oss vinne gullet på hjemmebane!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Du skal spille til fløyten lyder» i forumet! Diskutér «- Du skal spille til fløyten lyder» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb