English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Framstår på en helt annen måte
Skrevet av Thomas Myren, 19. oktober 2017, 21:24

André Hansen irriterte seg over målet som i praksis avgjorde mot Zenit, men keeperen syns Rosenborg hevet seg på bortebane i Europa.

- Det er en forferdelig start. Det er litt sånn som mot Sociedad, der ballen sitter i vårt mål tidlig, konstaterer Hansen overfor Max.

Men Rosenborg hevet seg og var gode før pause.

- Jeg er stolt og ydmyk over den førsteomgangen vi gjør i dag. Vi hadde et mål om å framstå på en helt annen måte enn i Spania og tørre å spille fotball. Det syns jeg vi gjør, kommenterer Hansen.

- Kanskje skrudde de på litt ekstra i det første kvarteret av 2. omgang. Da går det fort, og vi henger ikke helt med. Da blir det to mål, og vi taper stygt til slutt.

- Kunne du tatt det andre målet?

- Ja, det kunne jeg. Jeg var på ballen. De jakter mye mer bakrom i 2. omgang. Det har vel litt med at de ser at vi spiller med femmer bak. Det går to og tre løp hver gang. Da blir bakrommet stort, og de er dyktige til å legge ballen inn bak - midt mellom meg og forsvaret. Da blir jeg på halvdistanse, og da blir det som det blir.

- Vi får ikke noe mer poeng av det, men med maks flyt hadde vi kanskje fått et stangskudd inn på slutten og fått 1-1.

- Hvordan er mulighetene for å ta poeng mot Zenit i Trondheim?

- De er til stede. Men de første 20 minuttene i 2. omgang så vi at det var nivåforskjell. Kan vi prestere sånn som i 1. omgang i 90 minutter, så er det muligheter.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Framstår på en helt annen måte» i forumet! Diskutér «- Framstår på en helt annen måte» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb