English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- På hjemmebane kan vi klå de fleste
Skrevet av Thomas Myren, 29. september 2017, 21:06

Rosenborg har fått tro på å kunne hevde seg også mot Zenit og Real Sociedad utover høsten.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er viktig for videre spill utover høsten at vi har noe å spille for; at det blir noen viktige kamper og at man må plukke litt poeng. Hadde vi tapt i dag, hadde det sett mørkt ut. Med seieren i dag er alt mulig, sier Vegar Eggen Hedenstad til rbkweb.no.

- Det er selvfølgelig to veldig gode lag i gruppa vår, men vi ser at Östersund slår Hertha Berlin hjemme. På hjemmebane kan vi klå de fleste.

- Hadde det vært artigere om neste kamp hadde vært hjemme mot Zenit?

- Ja, selvfølgelig. Men det får vi ikke gjort noe med. Det blir to tøffe matcher mot Zenit. Vi får se hvor lista ligger i Europa. For oss er det kjempefin læring uansett. Vi kommer sikkert til å gå på et par karameller, men det lærer man av.

- Vi må tørre å spille fotball når vi er ute i Europa, og ikke stå med lua i handa og se på, slik som vi gorde til tider i Spania.

- Dere vet dermed hva dere ikke skal gjøre i Russland?

- Selv om man vet hva man skal gjøre, kan man likevel få en på trynet. Man ser i både Champions League og Europa League at det fot kan bli stygge sifre.

- Hva gjorde dere bra mot Vardar?

- Vi er litt mer påskrudde. Det er litt mer guts og trykk i oss. Vi tør litt mer og slipper oss litt mer løs i dag. Det er ikke så anspent. Det var gøy å spille i dag.

- Fortell om målet ditt.

- Jeg er litt heldig og litt god som står der og får ballen. Så er jeg selvfølgelig iskald i avslutningsøyeblkket!

- Forventet du å få tilbake ballen fra Bendtner?

- Både ja og nei. Jeg er litt overrasket, men jeg vet at når Nicklas har ballen, så kan den komme når som helst. Han ser ting som ingen andre ser. Så da var det bare og stå og håpe på at ballen skulle komme. Og det gjorde den.

- Hva har du å si om Bendtner?

- I øyeblikket er han i kjempeform, og det ser man ute på banen: Han gjør ting som ikke så mange andre gjør på norsk jord. Det er utrolig gøy å ha ham på laget.

- Samtidig har vi blitt flinkere til å gjøre ham god. Det er litt det det handler om; å spille hverandre gode. Nå har vi lært Nicklas å kjenne, og han har lært oss å kjenne. Da går det mye lettere. Og da får han skinne som den gode fotballspilleen han er.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «-  På hjemmebane kan vi klå de fleste» i forumet! Diskutér «- På hjemmebane kan vi klå de fleste» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb