English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi tør å slippe oss løs og spille
Skrevet av Thomas Myren, 29. september 2017, 07:23

Tore Reginiussen er den eneste gjenværende spilleren fra forrige Rosenborg-seier i europeisk gruppespill.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Sist var i 2012, så det var helt klart på tide! Vi måtte vinne i dag for å henge med, og det gjorde vi, smiler Reginiussen til rbkweb.no etter å ha slått Vardar 3-1.

- Jeg syns vi leverer en bra kamp. Vi er trygge og har bra kontroll. Det er et bra lag som vi møter - det ser vi på resultatene som de har hatt. Det er ikke noen walkover.

- Hva gjorde dere bra?

- I dag tør vi å slippe oss løs og spille litt. Vi har ro med ballen og spiller oss ut av trange situasjoner. Vi beholder roen og ser ikke preget ut.

- I Spania så vi veldig preget ut. Det er klart at vi møtte et ekstremt bra lag der, men der hadde vi litt for mye respekt og for høye skuldre.

- I dag får vi beskjed fra Kåre før kampen om at det handler om å slippe ned skuldrene og tørre å spille vårt eget spill. Det er det som har tatt oss hit, så vi må aldri bli redde for å spille.

- Også viser dere den nødvendige effektiviteten i europacup?

- Helt klart. Det er viktig å få det første målet. På 2-0 faller de litt sammen, så da dør kampen egentlig litt ut. De mister litt troa. Vi spiller dem greit ut. Vi skal helst unngå å slippe inn det målet på slutten, men alt i alt er det en veldig bra prestasjon.

- Gjennom hele kampen hadde dere litt å arbeide med bakover.

- Ja, det er et bra lag, og de har gode enkeltspilere. Det er mange der som kan skape trøbbel, og de prøver å tråkle seg gjennom eller å komme rundt. Men vi har OK kontroll på dem. Vi står godt etter og får vunnet ballen. Vi får brutt foran og klarert.

- Det var en fin og solid kamp. Det er sånn vi må framstå: Vi må ut og spille vårt spill. Sjøl om det er Vardar, Zenit eller Sociedad, så må vi prøve. Så får vi se om de andre lagene rett og slett er for gode. Men vi skal i hvert fall prøve!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi tør å slippe oss løs og spille» i forumet! Diskutér «- Vi tør å slippe oss løs og spille» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb