English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Et stort skritt i riktig retning
Skrevet av Thomas Myren, 28. september 2017, 23:40

André Hansen la grunnlaget for seieren over Vardar ved å redde et tidlig langskudd via stanga og ut.

- Jeg har en liten finger på ballen. Den går via hodet på Jørgen, så den er litt smålei. Jeg vet ikke om det er jeg som gjør at den går i stanga, sier Hansen beskjedent til rbkweb.no.

- Du kan gjerne hevde det!

- Det er ikke så viktig. Det viktigste er at det ikke blir mål!

- Dere er deretter effektive.

- Vi må score på sjansene våre. Det har vi lært både gjennom kvaliker og gruppespillet i 2015. I opp mot 80 minutter spiller vi en voksen fotballkamp: Vi holder på ballen når vi skal holde på ballen. Og vi går framover når vi skal gå framover. Det var et stort skritt i riktig retning. Det var veldig mye positivt å ta med seg.

- Det er en sterk seier. Det er noe å gå på, men tross alt veldig mye bra angrepsspill og forsvarsspill. Vi var gode i 80 minutter og så slurvete de siste ti.

- Hva skjedde på slutten?

- Vi ønsker hele tida å ta steg videre. Real Sociedad drev ikke på og slapp til oss så veldig mye det siste kvarteret, sjøl om de ledet 4-0. Tyskland slapp heller ikke til Norge mye da de ledet 6-0.

- Det handler om profesjonalitet og vilje til å fullføre fotballkamper. Der har vi noe å gå på. Det har vi også sett i hjemlig liga: Når vi leder 3-0, slipper vi litt opp på gassen. Det blir litt én og én.

- Dere burde i stedet prøvd å utligne den dårlige målforskjellen etter åpningskampen?

- Ja, selvfølgelig. Vi tapte 0-4 i den første kampen. Med 3-0 nå hadde vi vært oppe på 3-4. Tre poeng er selvfølgelig det aller viktigste, men det er gøy å se bak resultatet også. Det var som sagt en voksen fotballkamp - sjøl om det er mange unge på laget.

- Det var dessuten den første gruppespillsseieren for alle unntatt Reginiussen.

- Vi har allerede slått (den personlige) poengrekorden vår fra 2015! Det er godt å få en seier. Vi spiller god fotball på hjemmebane. Jeg håper at det varmer publikum, det som vi viser i nesten 90 minutter.

- Hvordan gikk det med lysken din?

- Den er vel sånn som den har vært hele uka og i et par uker nå: Det er litt sårt og litt stivt. Det gikk fint i dag, og så får vi telle opp i morgen og se hvordan det ligger an.

- Du er litt usikker på hvor mye du vil ofre for å spille mot Sarpsborg på søndag?

- Vi må selvfølgelig ta en prat om det internt, men jeg er veldig bevisst på at det er ti kamper igjen etter landslagspausen. Det er derfor jeg ikke er med på landslaget òg; fordi lysken trenger ro. Derfor klarer jeg heller ikke å spille tre kamper denne uka. Derfor jeg sto over mot Lillestrøm.

- Vi får se. Det er selvfølgelig en ny, viktig fotballkamp. Men det kommer ti andre viktige etter det.

- Hvor lenge har lysken vært plagsom?

- Det kom i tida rundt Ajax-kampene. Det ble mye utspill i e-cupkampene borte og hjemme mot Celtic og borte mot Ajax. Det ble mye langt - dessverre. Så vi prøvde å spille kortere i dag, og da gikk det stort sett fint.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Et stort skritt i riktig retning» i forumet! Diskutér «- Et stort skritt i riktig retning» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb