English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Hadde bestemt meg
Skrevet av Thomas Myren, 28. september 2017, 22:28

Anders Konradsen visste hva han skulle gjøre da han fikk ballen utenfor 16-meteren.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg får en ball fra Birger langs linja. Før jeg mottar den, har jeg egentlig bestemt meg for at jeg skal ta touchen innover og fyre løs. Og det var det som skjedde! Heldigvis får jeg jækla bra treff. Det var deilig å se den suse i mål! smiler Konradsen til rbkweb.no etter 3-1-seieren over Vardar.

- Ingebrigtsen skryter av at fordelen med deg som indreløper er at du er flink til å komme deg i scoringsposisjon.

- Ja, jeg skal være i scoringsposisjon både på innlegg og når ballen kommer utenfor. Jeg tar som regel de mulighetene jeg får til å fyre løs. Det blir forhåpentligvis flere mål som indreløper enn sentralt.

- Dere var ganske effektive og fikk tre mål på rekke og rad.

- Vi er i flyten, har selvtillit og en fin ro i laget. Da er det på en måte både typisk og naturlig at vi setter de sjansene som vi får. Det er på ingen måte ufortjent at vi vinner i dag: Vi holder Vardar fra det meste av målsjanser, og vi spiller oss til flere enn dem. Det er godt gjennomført.

- Det er denne effektiviteten dere må ha for å vinne i europacup?

- Helt klart. Man får mindre med sjanser i Europa enn i hjemlig liga, og det vet vi. Det er kanskje oftere sagt enn gjort å sette sjansene. Men med den formen og selvtilliten som vi har nå, så går det meste inn.

- Hva gjør dere bra offensivt i dag?

- Vi har en veldig fin ro i laget. Du ser det på alle sammen ut på der: Alle vil ha ballen, og det er ikke noe stress med ballen. Det er bevegelser og muligheter for å spille ballen videre. Man kan rett og slett si at samhandlinga er god.

- Vi stresser heller ikke med å få ballen framover. Må vi ta en ekstra runde rundt, så gjør vi det. Må vi stoppe og spille en pasning tilbake for så å spille fram, så gjør vi det. Vi tar generelt gode valg. Det gjør man når man har selvtillit og er rolig. Vi er elleve stykker ut på der som koser oss med å spille fotball.

- Lundemo har også spilt på seg god sjøltillit sentralt på midtbanen.

- Han er kjempegod! Han gjør en kjempejobb!

- Hvordan er det å spille med ham?

- Jeg trives kjempebra med Marius. Han er en dyktig fotballspiller, og han har en fin ro i spillet sitt. Han har samtidig godt driv, er god fysisk og rydder opp. Han har et smart fotballhode og en god pasningsfot. Så det er bra!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Hadde bestemt meg» i forumet! Diskutér «- Hadde bestemt meg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb