English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi er bra og effektive
Skrevet av Thomas Myren, 28. september 2017, 22:12

For første gang ledet Kåre Ingebrigtsen Rosenborg til seier i gruppespillskamp.

- Vi er bra og effektive. Ikke minst har vi bra kontroll bakover. Vi slipper til veldig lite, innleder Ingebrigtsen.

- Hvis du kikker på Vardar mot Fenerbahce, København og Malmö, så er de et meget, meget godt kontringslag. Vi var bra i omstillinga, og da hindret vi dem fra å få spilt presise pasninger inn bak oss.

- Også var Tore og Jørgen veldig våkne. Ikke minst turde vi å stå opp i spissen deres, mens vi plukket opp dem som kom bakfra. Kollektivt håndterte vi styrkene til Vardar meget bra.

- De har et skudd i stolpen etter to minutter, men ellers syns jeg vi har veldig god kontroll fram til vi leder 3-0. Da blir det litt sånn "Hawaii". Men det er en meget, meget bra prestasjon av oss.

- Hva har du å si om det offensive spillet?

- Det er i perioder strålende. Jeg syns at vi tar med oss masse av det vi gjorde på Åråsen. Vi turde å gjøre det her òg, på dette nivået. Det er viktig for oss å få en opplevelse av at det funker. Det er meget god læring.

- Lundemo viser fin trygghet sentralt på midtbanen.

- Ja, Marius har vært god sentralt for oss i lang tid. Han viser at han er en meget, meget god fotballspiller. Også vet vi at han kommer til å bli bedre og bedre.

- Hva får du samtidig med å bruke Konradsen som indreløper?

- Anders har en voldsom kraft i seg. Han er en ballvinner og en god avslutter med både fot og hode. Så han er en større trussel enn det vi har vært vant til å ha tidligere i boksen.

- Vi hadde fokus før matchen på at vi skulle slå innlegg, og da er Anders en viktig herremann. Når han krydrer med den kanonen som han hadde oppi krysset, så er han ikke en så verst indreløper!

- Hvordan blir det nå å møte Zenit?

- Det blir en fantastisk oppgave for oss. Forhåpentligvis blir det 60 000 der. Da er det bare ut og tørre og prøve å gjøre det som vi gjør her i dag. Så får vi se om vi er gode nok til å få med oss noe derfra.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi er bra og effektive» i forumet! Diskutér «- Vi er bra og effektive» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb