English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Lillestrøm - Rosenborg 0-3
Skrevet av Thomas Myren, 24. september 2017, 19:56

RBK fortsetter seiersrekka i serien.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg får lurt keeperen
- Vi har jevnt over bedre kvalitet
Bilder fra Lillestrøm - Rosenborg


LILLESTRØM (rbkweb.no): - Vi er samlet og jobber som et lag hele veien. Det er egentlig ikke noen tvil om hvor seieren skal gå. I tillegg tror jeg at vi har et gir å gå på i andreomgangen. Hvis det hadde begynt å brenne, hadde vi kunnet giret om, sa Pål André Helland.

Høyrevingen var igjen med i startoppstillinga, der Tore Reginiussen og Anders Konradsen var tilbake etter hvile mot Vålerenga. Noe overraskende var Yann-Erik de Lanlay plassert på benken sammen med en lyskeplaget André Hansen.

Nicklas Bendtner ordnet ledelse etter halvspilt 1. omgang, da en Helland-corner spratt gjennom hele feltet. Ved bakerste stolpe dempet dansken ballen og skjøt hardt i mål via keeper Marko Maric fra skrått hold.

Helland fulgte opp med et lurt skudd i krysset fra hjørnet av 16-meteren.

- Det var et ganske bra mål. Jeg får lurt keeperen til å tro at jeg skal slå innlegg til Nicklas, så han står på feil fot. Da sliter han med å hente ballen oppi der, blunket hemnværingen.

Kampen var i praksis avgjort, noe som var merkbart i form av få store sjanser. Etter 72 minutter fikk Samuel Adegbenro straffespark etter at Marius Amundsen tok kråkfot. Som vanlig gikk Bendtner fram. Han dristet seg til å skyte inn sitt tiende mål på ni seriekamper i keeperhøyde, men helt inntil stanga.

Bendtner spilte så fri Birger Meling, som tydeligvis var litt uvant innenfor boksen og skjøt ganske svakt med høyrefoten. Ei Konradsen-heading på corner ble siste forsøket på å øke seieren over Lillestrøm, som ikke har slått RBK siden 2008.

- Vi kontrollerer matchen fra start til mål. Vi er gode, solide, fokuserte og godt forberedte. Vi kommer hit på en vanskelig bortebane og spiller en strålende match. Vi gjør det vi skal gjøre, og da vinner vi fortjent, oppsummerte Kåre Ingebrigtsen.

PS! Adegbenro må sone karantene mot Sarpsborg etter fem gule kort.

Kampfakta

Lillestrøm0-3ROSENBORG
Nicklas Bendtner 22, str. 73
Pål André Helland 34

Søndag 24. september 2017 18:00
Eliteserien, Åråsen stadion
7868 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
Arild Østbø - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Jørgen Skjelvik, Birger Meling - Mike Jensen, Marius Lundemo, Anders Konradsen - Pål André Helland (Anders Trondsen 82), Nicklas Bendtner (Milan Jevtovic 82), Samuel Adegbenro (Yann-Erik de Lanlay 74)

Gult kort RBK: Samuel Adegbenro

Ubenyttet reserve: André Hansen, Johan Lædre Bjørdal, Jacob Rasmussen og Alex Gersbach


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Lillestrøm - Rosenborg 0-3» i forumet! Diskutér «Lillestrøm - Rosenborg 0-3» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb