English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi sprudler ikke helt
Skrevet av Thomas Myren, 10. september 2017, 22:18

Rosenborg skjerpet seg i 2. omgang mot Strømsgodset.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Drammen er en tøff plass å komme til - det har det vært for oss. Det er fantastisk å ta med seg tre poeng. Det var viktig, slår Kåre Ingebrigtsen fast overfor Eurosport.

- Jeg syns vi spiller en bra match. Vi sprudler ikke helt, men det er en bedre 2. omgang. Da har vi litt mer tempo og fart. Da skaper vi litt større sjanser og ikke minst scorer to mål.

- Bendtner imponerer enormt for tida.

- Nå begynner dere å se hva vi har sett på trening i lang, lang tid. Han gjør det oftere og oftere. Han viser hvilken spiller han er. Forhåpentligvis klarer vi å beholde ham og ikke minst gjøre ham enda bedre i framtida.

- Adegbenro scoret igjen som innbytter og gir kjempegode argumenter for å holde ham på benken.

- Han gjør jo det. Men om han starter, kanskje scorer han to? Defensivt gjør Samuel en veldig god jobb: Han har lært seg hvor han skal være. Det er en stor del av spillet når vi reiser til Spania. Det er (samtidig) viktig at vi har stor styrke på benken når vi gjør de byttene som vi gjør.

- Hvor fornøyd er du med generalprøven før møtet med Real Sociedad?

- Jeg syns vi kontrollerer kampen i store deler av den. Vi gir bort noen kontringer til Strømsgodset - spesielt i førsteomgangen. Vi får bedre kontroll i 2. omgang. Vi ligger riktig, og de skaper ikke så mye på oss når vi ligger i etablert forsvar. Det er viktig å ta med oss. Vi reiser ikke til Spania for å dominere fotballkampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi sprudler ikke helt» i forumet! Diskutér «- Vi sprudler ikke helt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb