English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi tenker ikke å spare noen
Skrevet av Thomas Myren, 7. september 2017, 07:03

Rosenborg planlegger å stille med toppet lag både mot Strømsgodset og Real Sociedad.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi tenker ikke å spare noen. Vi er nødt til å vinne eliteserien. Det er det det handler om for oss. Så det kommer ikke til å være noen sånne tanker, sier Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

Det er dermed ikke snakk om å vente til kampen i Spania med å bruke Vegar Eggen Hedenstad og Tore Reginiussen, som var tilbake i treningskampen mot Strindheim etter henholdsvis skader i skulder og lår.

- Nå har de spilt én time begge to. Det viktige er å se om de får noen reaksjoner. Hvis alt går bra, vil vi tro begge er 100 prosent, kommenterer Ingebrigtsen.

Situasjonen er totalt annerledes for Matthias Vilhjalmsson, som ødela høyrekneet på tirsdag og mister resten av sesongen.

Også Pål André Helland frykter operasjon for å få orden på sin høyre akillessene, som han skadet i begynnelsen av august under opptreninga etter lyskestrekken i juli. Høyrevingen forsøkte seg mot Celtic og Kristiansund, men har siden vært ute.

- Han trår litt varsomt framover nå, slik at vi ikke gjør noe galt. Han trener litt til og fra. Han trente hele økta på mandag. Vi får se hvor ofte og hvor mye han skal trene, forklarer Ingebrigtsen.

Mens Rosenborg senket Ajax i den avgjørende runden i europaligakvalifiseringa, ble det tap for både Haugesund i serien og Vålerenga i NM-kvartfinalen. Det er på tide med seier mot norsk motstander igjen.

- Definitivt. Nå har vi vært gjennom den tøffeste perioden i sesongen og lagt kvaliken bak oss. Vi har fått en liten pause, og nå er det tilbake til hverdagen. Det handler om å vinne eliteserien, det er enormt viktig for oss, slår treneren fast.

- Å møte Strømsgodset på bortebane er alltid en spennende oppgave?

- Uansett når vi reiser rundt i eliteserien er det spennende. Det er ikke noe som er gitt på forhånd. Drammen er en tøff plass å komme til. Vi er nødt til å være på vårt beste hvis vi skal få med oss det som vi håper å få med oss.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi tenker ikke å spare noen» i forumet! Diskutér «- Vi tenker ikke å spare noen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb