English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi er privilegerte som er i Rosenborg
Skrevet av Thomas Myren, 24. august 2017, 23:54

Kåre Ingebrigtsen var både stolt og ydmyk etter å ha slått ut Ajax.

- Det er tilbake til de store europakveldene. Jeg kjenner på atmosfæren og ramma rundt. Vi er privilegerte som er i Rosenborg, at vi får lov til å holde på med fotball - ikke minst med så mange trøndere på tribunen og den stemninga som var i dag. Det har jeg aldri opplevd her på Lerkendal, slår Ingebrigtsen fast.

- Hva syns du om kampen?

- Det er litt sånn som i Amsterdam med en vanvittig åpning av Ajax. Vi visste hva som kom, men vi klarte ikke helt å håndtere det. Vi klarte å forsvare oss bra, men vi klarte ikke å holde på ballen. De var aggressive i presset og kom ut med masse energi.

- Så det handlet om å spille av det, og la det gå litt tid - og det gjorde det. Den siste halvtimen før pause føler jeg er en klart jevnere batalje, som Ajax uansett fører.

- Vi får en mulighet på en overgang, og da scorer vi et fantastisk mål. Vi visste at vi ville få muligheten, så lenge at vi lå riktig og kompakte.

- Hva har du å si om minuttet da Ajax scoret to ganger etter pause?

- Når de kommer ut i 2. omgang har de byttet og lagt om til å spille med to spisser. Vi får ikke håndtert det så bra. Vi kommer ikke opp i kantene deres, og de får slått innlegg. Da er de farlige.

- Det er tøft å få to mål i mot på ett minutt. Jeg er ikke så god i matikk, men jeg kom fram til at vi fortsatt bare trengte ett mål.

- Da de følte at de hadde taket på det, slapp de seg automatisk litt tilbake. De blir litt redde og skal verne om ledelsen de hadde. Da syns jeg vi var bra: Vi flyttet oss høyere, og det en langt mer åpen kamp.

- Det ble en periode der det egentlig var "første målet vinner", da det var ordentlig Hawaii-fotball. De får en del kontringer på oss, og André Hansen er fantastisk i dag.

- Så scorer vi på dødball - kryss i boka til Hoftun!

- Igjen var det Adegbenro.

- Vi ser et fantastisk potensial i den herremannen. Men han skal få spille god, trygg og varm i Rosenborg-drakta før han flytter videre om noen år.

- Hva har du å si om 3-2-målet hans etterpå?

- Det så ut som om han var i eliteserien! Det er vanskelig å forsvare seg mot ham, for han er såpass rapp. Han har et internasjonalt snitt, og heller ikke den gjengen er immune mot finter. Så de gikk på fintene så det smalt! Han gjør sånn som han ofte gjør; skyter tilbake i hjørnet han kommer fra. Keeperen holder på å flytte seg, så når skuddet går tilbake, lettet taket på Lerkendal!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi er privilegerte som er i Rosenborg» i forumet! Diskutér «- Vi er privilegerte som er i Rosenborg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb