English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Molde - Rosenborg 1-2
Skrevet av Thomas Myren, 12. august 2017, 20:01

RBK tok et langt skritt mot et tredje seriegull på rad.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det svartnet helt i et par sekunder
- Det er klasseforskjell
Bilder fra Molde - Rosenborg


MOLDE (rbkweb.no): - Vi har et godt utgangspunkt på toppen av tabellen foran høstsesongen, smilte Anders Konradsen.

Midtbanedirigenten ble matchvinner fem minutter før full tid etter at Matthias Vilhjalmsson headet en lang corner fra Vegar Eggen Hedenstad tilbake mot mål.

- Som vanlig har Matti assist når jeg scorer mål. Han header ballen inn igjen, og jeg bare forlenger den inn i nota, forklarte Konradsen, som scoret fra omtrent fire meter.

Rosenborg manglet Tore Reginiussen og Pål André Helland, som har vært plaget med henholdsvis lår og lyske de siste ukene.

Molde tok ledelsen etter bare fem minutter: Et langt angrep ble avsluttet med at Eirik Hestad kippet over André Hansen fra spiss vinkel. Fredrik Brustad kunne enkelt sette ballen i mål med kneet.

Så skapte Hedenstad problemer med et skrekkelig tilbakespill. Heldigvis skjøt Hestad over mål.

- Det var litt rufsete åpning, og vi kommer under etter fire-fem minutter. Det er en jevn 1. omgang, men vi spiller litt hånete og spiller på oss en haug med brudd når de ligger lavt, påpekte Kåre Ingebrigtsen.

Rosenborg kom ikke nærmere enn noen halvsjanser, men skjerpet seg kraftig etter pause.

- 2. omgang er fantastisk for da vi begynner vi å stikke inn bak dem - mellom stopper og back. Vi finner de riktige rommene og har massse gode bevegelser. Da syns jeg vi er er kanonbra, skrøt Ingebrigtsen.

Mike Jensen skjøt tidlig i stanga. Så var han rett og slett ufin og dyttet Ruben Gabrielsen i ryggen, slik at midtstopperen falt over egen keeper. Andreas Linde pådro seg en hjernerystelse og måtte ut, mens Jensen fikk sitt tredje gule kort for sesongen og må stå over mot Haugesund.

Reservekeeper Mathias Eriksen spilte rett til Matthias Vilhjalmsson etter 73 minutter. Stian Gregersen taklet islendingen, men ballen spratt videre til Jensen, som fant Nicklas Bendtner ute til høyre. Midtspissen skjøt elegant i lengste kryss med ytterskru!

- Det er nesten sånn at at jeg ikke tror det jeg ser, for det er så jævla bra! Det er ren klasse med utsida av foten og opp i krysset. Det er ikke mange som gjør det, kommenterte Konradsen.

Hedenstad var nær å gi RBK ledelsen, men en liggende Eriksen fikk løftet foten og reddet det halvgode skuddet. I stedet fikk altså Konradsen æren av å avgjøre.

På grunn av skaden til Linde ble det lagt til hele åtte minutter, men Molde kom aldri ordentlig nær noen utligning og er nå hele ti poeng bak på 3. plass. Sarpsborg har i morgen mulighet til å holde seg fem poeng bak med seier i Kristiansund.

PS! Milan Jevtovic fikk problemer med høyrelåret. Det er forhåpentligvis ikke noe langvarig.

Kampfakta

Molde1-2ROSENBORG
Fredrik Brustad 5Nicklas Bendtner 73
Anders Konradsen 85

Lørdag 12. august 2017 18:00
Eliteserien, Aker stadion, Molde
10 720 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Johan Lædre Bjørdal, Jørgen Skjelvik, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Konradsen, Fredrik Midtsjø - Milan Jevtovic (Matthias Vilhjalmsson 59), Nicklas Bendtner, Yann-Erik de Lanlay (Alex Gersbach 90)

Gult kort RBK: Mike Jensen

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Jacob Rasmussen, Marius Lundemo, Jonathan Levi og Mushaga Bakenga


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Molde  - Rosenborg 1-2» i forumet! Diskutér «Molde - Rosenborg 1-2» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb