English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Burde aldri blitt spennende
Skrevet av Thomas Karlsen, 9. august 2017, 20:59

Rosenborg sleit i begynnelsen og slutten av det aller første møtet med Jerv.GRIMSTAD (rbkweb.no): - Det er synd at vi ikke scorer flere mål langt tidligere. Da hadde dette aldri blitt spennende, konstaterer Kåre Ingebrigtsen etter at RBK snudde 0-1 til 2-1-seier.

- Vi har veldig kontroll på kampen, men vi klarer ikke å kontrollere de siste fem minuttene når Jerv slår mye langt og flytter opp masse folk. Da burde vi ha straffet dem på en overgang.

- Vi er glade for at vi går videre. Det er ikke noe vi tar for gitt, så vi er glade for at vi er med videre til neste runde.

- Igjen slipper Rosenborg inn et tidlig mål.

- Det er uheldig: Ballen sklir av foten til Jørgen, og det er ei god heading som setter den i mål. Før og etter det syns jeg vi har bra kontroll. Vi gjør det vi skal gjøre og er tålmodige hele veien.

- Det er en kamp der vi gjør det vi skal gjøre, og vi gjør det på en god måte.

- Vilhjalmsson scoret igjen i cupen.

- Matti er jo der. Det er et strålende innlegg av Yanni, og så er det en kopi av målet han scoret mot Levanger. Han er flink i boksen og til å posisjonere seg. Han angriper det rommet, og da er det ingen som klarer å stoppe ham når han går opp. Igjen så scorer han et viktig mål for oss. Det er derfor han er i Rosenborg!

- Du sparte mange spillere i dag.

- Det gjorde jeg sist òg. Vi må få summen til å gå opp: Det har med belastninga og ikke enkeltkamper å gjøre. Vi skal spille fem kamper til i august, så vi må bruke troppen og rullere. Det var ikke noe problem i dag.

- Det har vi også sett tidligere: Vi måtte sette ut på det laget som har 100 prosent energi uansett hvem vi møter.

- Hvorfor spilte Meling høyreback?

- Det gjorde han mot København òg. Det har jo med å gjøre at Vegar har spilt stort sett alt og trengte en liten pause nå. Vi får orden på ham og beina hans, og det blir strålende. Og du så at det ikke var noe problem å la Birger spille høyreback!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Burde aldri blitt spennende» i forumet! Diskutér «- Burde aldri blitt spennende» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb