English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Bakenga kan finne seg ny klubb
Skrevet av Thomas Myren, 1. august 2017, 15:13

Rosenborg ønsker ikke å forlenge kontrakten med Mushaga Bakenga, som får lov til å skaffe seg ny arbeidsgiver allerede nå.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg og Mush har diskutert. Vi har funnet ut at det beste for ham nå er å se seg om etter en annen klubb, sier Kåre Ingebrigtsen til TV2.

- Det ligger ingen dramatikk i det. Vi er fantastisk fornøyde med Mush i både spillergruppa og på trening, men Mush er spiss - en meget bra spiss. Der har vi Nicklas (Bendtner) og Matti (Vilhjalmsson), og da blir veien fram lang. Mush trenger å spille fotball, men han trener og er aktuell for oss til det eventuelt skjer noe.

Bakenga har ikke fått fast plass etter overgangen fra Club Brugge i fjor sommer og har i år bare startet tre seriekamper.

- Vi er ikke så opptatte av å få så mye penger for Mush. Han kom hit billig. Nå er vi enige sammen om at det beste er å gå videre. Da kommer ikke vi til å stå i veien og forlange vanvittig med penger for Mush. Nå handler det om å finne den riktige klubben hvor han får spille spiss, sier Ingebrigtsen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Bakenga kan finne seg ny klubb» i forumet! Diskutér «Bakenga kan finne seg ny klubb» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb