English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi er nødt til å være bedre foran mål
Skrevet av Thomas Myren, 31. juli 2017, 21:28

Rosenborg kan ikke tillate seg å bomme på sjansene i returmøtet med Celtic.

VS.


Yann-Erik de Lanlay og Nicklas Bendtner var blant dem som misbrukte mulighetene de fikk etter pause da 3. kvalifiseringsrunde til Champions League ble innledet i Glasgow.

- Hvis vi skaper like store målsjanser, må vi på et eller annet tidspunkt sette dem. Det er små marginer i disse kampene og på dette nivået, så vi er nødt til å være bedre foran mål, innrømmer Kåre Ingebrigtsen overfor rbkweb.no.

- Det er mulig å få til allerede på onsdag?

- Det er enormt små marginer. Hadde Mike spilt den pasningen (til Bendtner) litt svakere ... Det handler om millimeter. Vi føler at vi har større ro og tålmodighet når vi er hjemme. Vi er sterke i troa på at vi har mulighet til å komme oss videre.

- Det er mulig å snu kampen også om Celtic scorer først?

- Ja, det er det. Det gjør egentlig ikke så veldig mye med kampen. For om vi scorer først, så trenger de bare ett mål. For oss handler det om å vinne fotballkampen. Det er det som er inngangen vår. Vi kan ikke holde på å leke oss med resultater, det handler om å gå ut og vinne.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er uansett viktig å unngå tidlig baklengsmål slik som i forrige hjemmekamp mot Dundalk?

- Det handler om å kontrollere så mye mulig. Vi har lært i Europa at vi har gjort feil, og at vi har blitt straffet voldsomt for de feilene. Vi var i et gruppespill for noen år siden, og da var vi ofte det beste laget gjennom 90 minutter. Men vi gjorde små feil, som de andre lagene virkelig straffet oss for, konstaterer Ingebrigtsen.

Tore Reginiussen trente alternativt også i dag etter lårskaden i forrige uke, og etter all sannsynlighet må han stå over. Ingebrigtsen bekrefter at Johan Lædre Bjørdal i så fall blir vikar.

Slik som forrige mandag valgte Rosenborg i formiddag å stenge treninga. Det er derfor uvisst om det blir flere grep i lagoppstillinga. Pål André Helland kan være aktuell for troppen etter lyskestrekk, men det er likevel overraskende om noen blir vraket etter den solide kampen i Skottland.

Avspark på Lerkendal på onsdag er klokka 20.45. Viasat4 sender.

Forventet Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Johan Bjørdal - Jørgen Skjelvik - Birger Meling

Mike Jensen - Anders Konradsen - Fredrik Midtsjø

Milan Jevtovic - Nicklas Bendtner - Yann-Erik de Lanlay


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi er nødt til å være bedre foran mål» i forumet! Diskutér «- Vi er nødt til å være bedre foran mål» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb