English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Blir en veldig pen scoring
Skrevet av Thomas Myren, 8. juli 2017, 18:54

Vegar Eggen Hedenstad innrømmer at det flotte 5-0-målet ikke var helt planlagt.- Det er et slags veggspill med "Midtsj", som kipper ballen over. Det er en bevisst handling å få ballen bakover. Den ender opp i lengste kryss og blir en veldig pen scoring, men den kunne like gjerne gått til Yanni som sto der, smiler Hedenstad til rbkweb.no.

- Så det var egentlig et innlegg?

- Kall det hva du vil!

- Fortell om det første målet.

- Pål må tro at jeg har bursdag i dag! Det er en utrolig bra kontring: Mike fører ballen lenge og slipper den til Pål, som hopper over. Det er bare å takke og bukke!

- Det ble nesten åpent mål.

- Ja, helt åpent. Han har et overblikk som enkelte kan misunne ham.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hvordan syns du høyresida fungerer?

- Vi har visst at det kan ta tid. Å bygge relasjoner skjer ikke over natta. Det er klart at det er litt frustrerende når man ikke får ut det som man kan og det potensialet man har. Det har tidsvis vært bra og tidvis ikke fullt så bra. Vi jobber hver eneste økt med å få relasjonene til å sitte enda bedre. Det var bra i dag.

- Det ble den tredje hjemmeseieren på rad.

- Vi er solide. Jeg vet ikke hvorfor vi er så mye bedre her enn borte, men vi trives på eget naturgress med fansen. Mot Kristiansund sist var det tidvis veldig bra fram til at det blir dårlig på slutten. Det var ikke bekmørkt, sjøl om det var tungt periodevis. Vi ser bedre ut nå enn hva vi har gjort på ei stund.

- Hvordan oppsummerer du kampen?

- Sandefjord er ganske bra i det høye presset sitt, men når vi kom inn bak dem var vi gode. Jeg syns vi gjør en veldig bra 1. omgang både defensivt og offensivt. Vi scorer fire veldig flotte mål og er tidvis veldig gode.

- 2. omgang blir litt sånn som den blir. Vi har kontroll, og jeg scorer nok et godt mål. Sandefjord får et mål på slutten, og det er litt surt. Men alt i alt er det en bra match inn mot onsdag, som blir veldig viktig.

- Er dere klare for Champions League?

- Det er vanskelig å si. Skal man komme dit, må man være gode og ha litt flyt. Det var en bra kamp i dag, og så får vi se inn mot onsdagen. Vi virker å være godt forberedte, og det blir gøy!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Blir en veldig pen scoring» i forumet! Diskutér «- Blir en veldig pen scoring» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb