English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Tilbake i Europa etter to år
Skrevet av Thomas Myren, 5. juli 2017, 18:21

Kneskade hindret André Hansen fra å spille europacup forrige sesong.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det ble ikke noe i fjor dessverre, så det blir artige kamper å spille. Jeg husker tilbake i 2015 at det var bra opplevelser å reise til Færøyene, Island og Ungarn. Det er ikke bare kampene i seg sjøl, men hele opplevelsene. Så får vi håpe at vi kommer så langt som vi ønsker, innleder Hansen til rbkweb.no.

- Du tar med deg gode europacupminner siden at du ikke var med på kvaliktapene mot APOEL og Austria Wien i fjor?

- Det er sant. Men sånt som i fjor skjer. Du skal ha flyt. Jeg skjønner at folk drømmer om Champions League - og det gjør jeg også; det hadde vært noe helt ekstraordinært. Men jeg skal ikke ljuge: Jeg tenker at hvis vi klarer å få e-cupspill generelt, så har vi gjort en god jobb.

- Selvfølgelig ønsker vi å komme oss til Champions League, men du skal ha flyt i både trekningene og på kampdag. Du skal treffe akkurat med dagsformen når du møter de aller beste lagene.

- Vi vet ikke hvor gode Dundalk er. Det kan være at du faktisk trenger å hente ut maksprestasjoner i begge kampene. Da handler det om å treffe formen.

- Det blir spennende å se hva dette Dundalk-laget er for noe. De gjorde en veldig bra innsats i europaligaen i fjor, så det er ikke noe lett. Men kampene skal spilles, og jeg har troa på at vi skal få det til.

- Vi ønsker at det skal være flest mulig kamper i august, og da må vi kjempe i både cup, e-cup og serie. Den måneden blir på mange måter avgjørende for hvordan sesongen blir. Det er fint om vi nå er i starten av formtoppinga.

- Vi bør få en "peak" i litt motsatt retning enn de to siste årene, der vi kanskje har bikket litt ned på høsten. Vi ønsker selvfølgelig å få motsatt effekt nå. Det er det trenerne har hatt som mål når de har planlagt hvordan vi skulle trene og spille kamper i vårsesongen.

- Har du tro på formtopp i månedsskiftet juli/august?

- Jeg har troa på at vi i hvert fall har funnet noe av formelen for å finne toppformen. Det er å gjennomføre 90 gode minutter. Så lever selvfølgelig hver kamp sitt eget liv. Men jo mer grunnelementene i spillet sitter, jo flere seiere kommer vi til å ta også.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Tilbake i Europa etter to år» i forumet! Diskutér «Tilbake i Europa etter to år» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb