English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Konradsen ikke med til Haugesund
Skrevet av Thomas Myren, 17. juni 2017, 14:11

Anders Konradsen er ikke kvitt leggstrekken. Derimot friskmelder Rosenborg flere andre spillere.

VS.


Konradsen skadet høyreleggen i 1. omgang mot Vålerenga. Det var håp om at tre uker skulle være nok til friskmelding. Det var det ikke. Marius Lundemo fortsetter dermed på sentral midtbane.

- Vi har vurdert at det er for tidlig for Anders å spille kamp, så han er ikke i troppen som reiser til Haugesund, bekrefter fysioterapeut Christian Thorbjørnsen overfor rbkweb.no.

- Kan han være tilbake mot Sogndal?

- Da har han muligheter. Han har vært med på treningsfeltet hele denne uka, og det har gått greit. Det kommer ei ny uke nå. Er han på treningsfeltet hele den uka - og det går bra, så er det fair sjanse for kamp.

Jørgen Skjelvik ble byttet ut samtidig som Konradsen på Ullevaal med skade i ei tå. Han er derimot tilbake. Spørsmålet blir om RBK velger å bruke ham fra start etter fraværet. Johan Lædre Bjørdal er alternativet.

Uansett tyder alt på at Tore Reginiussen starter som den andre midtstopperen. Han pådro seg en ordentlig blåveis på venstreøyet i landskampen mot Tsjekkia forrige lørdag, og mistet kampen mot Sverige på tirsdag. Men nå er han klar igjen.

- Han fikk noen dager etter landslagssamlinga. Vi fikk sjekket at det ikke var noe alvorlig, og da er ikke han redd for å spille, kommenterer Thorbjørnsen.

Også Elba Rashani er friskmeldt og med i kamptroppen mot Haugesund. Kosovo-spilleren fikk igjen problemer med høyrelåret i slutten av mai - etter å ha vært ute med strekk i over én måned.

- Det var ikke nøyaktig samme skade, men det var i samme område, påpeker fysioterapeuten.

Nicklas Bendtner sonet karantene mot Strømsgodset etter tre gule kort. Sjøl om Matthias Vilhjalmsson var god som vikar, vil det være en stor overraskelse om ikke dansken blir foretrukket som spiss.

Jacob Rasmussen og Alex Gersbach deltar i henholdsvis U21-EM i Polen og prøve-VM i Russland og er uaktuelle for Rosenborg både denne og neste helg.

Avspark i Haugesund er klokka 18. Kampen har byttet kanal, og blir nå vist på Eurosport Norge.

Forventet Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Jørgen Skjelvik - Birger Meling

Mike Jensen - Marius Lundemo - Fredrik Midtsjø

Pål André Helland - Nicklas Bendtner - Milan Jevtovic

Reserver: Arild Østbø, Erlend Reitan, Johan Lædre Bjørdal, Elba Rashani, Matthias Vilhjalmsson, Erik Botheim og Mushaga Bakenga


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Konradsen ikke med til Haugesund» i forumet! Diskutér «Konradsen ikke med til Haugesund» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb