English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Trolig forlenget Levanger-utlån
Skrevet av Thomas Myren, 13. juni 2017, 23:48

Julian Faye Lund spiller sannsynligvis 1. divisjon resten av året.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Kjempegod kamptrening (30.05.17)

- For Julian har dette utlånet vært fantastisk. Han har tatt utfordringen på strak arm og prestert godt, og LFK er veldig godt fornøyd med ham. Nå skal vi vurdere hvilke behov vi har for høstsesongen, men det er selvfølgelig viktig å ta hensyn til spillerens behov i slike situasjoner, sier Stig Inge Bjørnebye til Trønder-Avisa.

Avgjørelsen er forventet i løpet av uka, men alt tyder på at Rosenborg velger å forlenge låneavtalen, som opprinnelig var til midten av juli.

- Jeg føler jeg har utviklet meg og bygd på det jeg kunne fra før. Så har jeg fått tillit som gjør at jeg har turt å gjøre det jeg har lært i Rosenborg og tidligere, kommenterer hovedpersonen.

Julian Faye Lund valgte å melde forfall til G18-landslagsturneringa i Portugal denne uka for i stedet å spille seriekamper for Levanger.

Han tok over mellom stengene etter bare tre runder da Ola Rygg skadet tommelen. Siden har talentet spilt ni strake kamper.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Trolig forlenget Levanger-utlån» i forumet! Diskutér «Trolig forlenget Levanger-utlån» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb