English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Tynset - Rosenborg 1-9
Skrevet av Thomas Myren, 24. mai 2017, 20:47

RBK stilte med nesten helt toppet lag og fikk endelig en målfest.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Fikk betalt i kaffe og sjokolade
Mange åpnet målkontoen
- Ser igjen det vi har jobbet med på trening
Bilder fra Tynset - Rosenborg


TYNSET (rbkweb.no): - Vi ser igjen det som vi har jobbet med på treningsfelltet denne uka. Viljen til å angripe, gå i rom og spille i rom er virkelig på vei. Da ser vi at vi får truet fra mange plasser. Da kommer sjansene fra over alt på banen, skrøt Kåre Ingebrigtsen.

André Hansen og Vegar Eggen Hedenstad ble hvilt - henholdsvis på benken og hjemme, men ellers overrasket treneren med å sende sitt beste mannskap på banen mot 3. divisjonsmotstanderen.

Milan Jevtovic tok med oppasseren på en liten rundtur, da han ordnet ledelse etter et drøyt kvarter. Birger Meling noterte sitt første Rosenborg-mål på en lur stikkball fra Fredrik Midtsjø.

Matthias Vilhjalmsson tok over som midtspiss etter pause, og brukte ikke mange straksene på å styre i mål et innlegg fra Jevtovic. Islendingen feiret med å late som om han drakk kaffe:

- Jeg feiret litt rart fordi jeg hadde sagt i pausen til gutta at jeg skulle score i løpet av de første fem minuttene, og at de da måtte kjøpe kaffe og kanskje litt sjokolade til meg på veien hjem. Så det var deilig å få målet etter bare to minutter, smilte Vilhjalmsson.

Så begynte målene for alvor å ramle inn: Tore Reginiussen bukket inn en retur fra Sondre Kroglund på skudd fra Jevtovic. Anders Konradsen stanget i mål en corner fra Pål André Helland.

Mike Jensen skrudde et frispark fra 17 meter opp i krysset, før han spilte fri Midtsjø, som elegant kippet inn 7-0. Jørn Ligård utnyttet ei dårlig klarering fra Marius Lundemo, da han dunket inn et trøstemål etter et frispark.

De to siste målene kom på overtid: Vilhjalmsson spaserte inn et innlegg fra Jevtovic, mens han "samsparket" inn 1-9 sammen med Elba Rashani, som fikk æren for målet.

- Det er spesielt artig at det er mange som scorer mål. Det er alle sitt ansvar å score flere mål. Vi har ikke scoret så mange mål, spesielt ikke midtbanen. Så det var veldig gøy. Vi viser at det å skape sjanser bor i oss, oppsummerte Vilhjalmsson.

3. runde av norgesmesterskapet blir spilt allerede onsdag. Oppsettet kommer fredag.

PS! Oppsiktsvekkende kanalslalåm der NRK1 viste det første kvarteret før NRK2 tok over sendinga.

Kampfakta

Tynset1-9ROSENBORG
Jørn Ligård 79Milan Jevtovic 16
Birger Meling 36
Matthias Vilhjalmsson 47, 90
Tore Reginiussen 52
Anders Konradsen 57
Mike Jensen 71
Fredrik Midtsjø 75
Elba Rashani 90

Onsdag 24. mai 2017 18:30
NM 2. runde, Nytrømoen, Tynset
3026 tilskuere og vist på NRK1 og NRK2

Rosenborg [4-3-3]
Arild Østbø - Erlend Reitan, Tore Reginiussen, Jørgen Skjelvik, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Konradsen (Marius Lundemo 57), Fredrik Midtsjø - Pål André Helland (Elba Rashani 67), Nicklas Bendtner (Matthias Viljalmsson 46), Milan Jevtovic

Gult kort RBK: Tore Reginiussen

Ubenyttet reserve: André Hansen, Johan Lædre Bjørdal, Jacob Rasmussen og Alex Gersbach


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Tynset - Rosenborg 1-9» i forumet! Diskutér «Tynset - Rosenborg 1-9» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb