English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Alle sammen ser at han er en klassekeeper
Skrevet av Thomas Myren, 13. mai 2017, 18:36

Kåre Ingebrigtsen hyllet Arild Østbø etter at reservekeeperen berget poeng mot Stabæk i sin første seriekamp fra start for Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

BEKKESTUA (rbkweb.no): - Det er dette han gjør på trening hver dag, så det er ingen av oss som er overrasket. Vi hentet ham til Rosenborg fordi han er en meget, meget bra keeper. Det viser han i dag, slår Ingebrigtsen fast.

- Jeg syns det er skikkelig artig at han får vist det i dag, slik at alle sammen ser at han er en klassekeeper. I dag var han viktig for oss.

- Han måtte ut i full strekk etter pause.

- Jeg fikk ikke helt med meg den sjansen da han måtte slenge seg på den headinga. Det er ei bra redning, men jeg syns den er bedre den redninga når han tar det skuddet i korthjørnet. Men det er definitivt to gode redninger. Arild står en meget bra match.

- Østbø må innstille seg på at det blir benken igjen når Hansen er friskmeldt.

- Han har i hvert fall vist at det ikke er noe problem å ham i mål. Det er en trygghet for ham. Og ikke minst fikk vi bekreftet det igjen. Så får vi se hvem som spiller.

- Dere hang litt i tauene da Stabæk skapte sjanser i 2. omgang.

- Vi spilte på oss altfor mye brudd på midten. Vi skulle ha spilt sånn som vi skal spille. Det gikk for lang tid før vi kuttet det ut og ble mye mer direkte. Det var en tanke da Matti kom inn: Marius gjorde ikke noen dårlig match, men vi måtte ble mye mer direkte. Det tok for lang tid før vi ble det.

- Dere gjorde Stabæk-keeperen god med mange avslutninger rett på ham.

- Avslutningene var ikke helt 100 prosent. Men den headinga til Tore er det en annen som header unna. Og Matti setter sin heading ni av ti ganger i mål. Nå treffer han midt på keeper.

- Vi hadde målsjanser, men det er en match som bølget fram og tilbake. Det er vel greit at det ender opp med ett poeng hver.

- Hva var tanken med Lundemo som indreløper i stedet for sentralt?

- Vi ville beholde Anders der. Å bytte posisjon unødvendig er ikke noe særlig. Det var enklest å bytte indreløper for indreløper.

- Hvordan syns du Lundemo gjorde det i sin første seriekamp fra start?

- Marius gjorde det veldig bra. Men han ble litt sliten, og vi måtte ofre en på midten for å få litt mer tyngde framover.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Alle sammen ser at han er en klassekeeper» i forumet! Diskutér «- Alle sammen ser at han er en klassekeeper» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb