English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborgere med egen sanghyllest
Skrevet av Thomas Myren, 12. mai 2017, 14:40

Erling Næss og Arve Tellefsen gir ut jubileumssang over helga.Hyllesten har fått tittelen "Det beste laget i verden - 100 år".

- Dette ligger i sjela mi. Jeg er vokst opp der Rosenborg-gjengen stiftet laget, og har fulgt Rosenborg som supporter siden jeg var liten guttunge. Også var jeg så heldig at jeg fikk bli med sjøl etterpå, smiler Næss til rbkweb.no.

Den tidligere midtbanespilleren fikk med seg både opp- og nedturer utover 60- og 70-årene. For mange er han like kjent som programleder på Rosenborg-kanalen på 90-tallet.

Dessuten har han skrevet tekst og melodi til to av sangene som Petter Wavold har spilt inn: "Rosenborg e laget mitt" i 1992 og "Om vi tape, så vinn vi læll" i forbindelse med forrige jubileum i 2007. Førstnevnte sang ble i forfjor gitt ut på ny av Næss.I begynnelsen av jubileumsuka kommer altså ny utgivelse.

- Jeg tenkte at "nå er klubben 100 år, jeg må ha med historikk". Det er 26 elementer som kjennetegner Rosenborg som er med i sangen - uten at det blir oppramsing, mener Erling Næss.

Denne gang synger han sjøl. Han har dessuten fått med seg en tidligere Rosenborg-juniorspiller, som senere ble mest kjent som fiolinist.

- Arve Tellefsen fikk overlevert en tekst på bursdagen sin i Olavshallen. Så ringer han meg etterpå og sier: "Erling, kan jeg få høre melodien? Dette har noe ved seg!" Så traller jeg melodien i stua og sender den til ham. "Dette vil jeg være med på! Kan jeg få være med?" Den SMS-en har jeg gjemt på, blunker Næss.

- Det er med et barnekor pluss Arve med nydelig fiolin. Jeg stolt over at han spurte meg om å få være med. Da vi var ferdige i studio forrige torsdag, så var han så fornøyd og sa at "Det var så flott!". Da sier jeg: "Dette er en av de største dagene i livet mitt." Så ser vi på hverandre og gir hverandre en bamseklem. Så sier han: "For meg òg, Erling!" Han har liksom ikke vært med på noe, han!

PS! I mars ga Kveli, Rånes og Bremseth sammen med blant andre Roar Strand ut sin jubileumssang Helt i 100.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborgere med egen sanghyllest» i forumet! Diskutér «Rosenborgere med egen sanghyllest» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb