English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det var veldig mye frustrasjon
Skrevet av Thomas Karlsen, 10. mai 2017, 22:06

Erik Nordengen er endelig tilbake for fullt etter skademarerittet som begynte i 2015.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det har løsnet litt nå. Etter mye trøbbel med skader er jeg endelig tilbake og har fått et lite fysisk grunnlag. Nå håper jeg at utviklinga fortsetter. Så får vi se hvordan det går, innleder vingen, som er inne i sin siste sesong som juniorspiller.

- Jeg hadde vel én 90-minutter i hele fjor på grunn av den skuldra mi, som har gått ut av ledd så mange ganger. Det var en veldig kjedelig sesong for min del. Det var veldig mye frustrasjon, så det er godt å være kvitt det nå.

- Når begynte du å slite med skuldra?

- Jeg fikk den første skaden i september/oktober for 1,5 år siden nå. Jeg røyk ganske mange bånd, og det var et bein som datt av - kapselen i skuldra.

- Jeg har gått gjennom to operasjoner nå. Den første var litt roligere, mens den andre flyttet rundt på anatomien. Nå kjennes det bra ut. Jeg føler meg sterkere og er ganske komfortabel med skuldra akkurat nå.

- Du spilte bare én seniorkamp i fjor.

- Det stemmer. Jeg fikk fem minutter, og så var det ute igjen med skuldra! Det var en veldig kjedelig sesong for min del.

- Var det typisk at det skjedde mot gamleklubben Tynset?

- Det var en kamp jeg hadde gledet meg veldig til å spille. Jeg fikk beskjed om at jeg fikk starte. Det var mange A-lagsspillere som var med i tillegg. Så at det bare ble fem minutter, var veldig irriterende der og da.

- Så var du ute resten av sesongen.

- Ja, første kampen min var mot Basel i Youth League og mot CSKA Moskva i neste kamp. Det var en ganske tøff og artig start.

- Er du redd for å slå opp skaden igjen?

- Nei, nå har det kjentes så bra ut så lenge. Jeg har trent mye styrke, og skuldra kjennes ganske sterk ut - like bra som den andre. Jeg frykter ikke at det skal gå så mye dårligere nå.- Det ble 6-0 over Mo i dag.

- 1. omgang var litt så som så, men vi så at vi hadde muligheter. Vi visste at vi kom til å få mye rom i 2. omgang, og da var det egentlig bare å kjøre på og bruke løpskapasiteten vår.

- Den vistes utover 2. omgang - spesielt på venstrekanten.

- Jo, det var artig å spille i dag. Det var mye rom for min del, og jeg fikk brukt styrkene mine godt. Da lyktes jeg bra, syns jeg sjøl.

- Det ble scoring og i hvert fall én assist.

- Én om ikke to eller tre - jeg er ikke helt sikker. Det var bra med målpoeng i dag.

- Fortell om 2-0-målet ditt.

- Vi kommer rundt på høyresida og får lagt inn. Vi har løpsmønstrene vår i boksen, og jeg skjærer inn på første stolpe. Jeg får satt ballen mellom beina på ham. Det var ei bra scoring!

- Har du håp om å få være med litt med A-laget?

- Jeg håper å få være med og trene litt - jeg har ikke gjort det ennå. Det hadde vært artig å få prøvd seg på ei trening eller to, det skal jeg ikke nekte for.

- Hvilken dialog har du med trenerne?

- Vi har ikke snakket noe om det egentlig.

- Så cupkampen på Tynset om to uker blir du ikke med på?

- Nei, det tviler jeg veldig sterkt på.

- Hvor artig hadde det vært?

- Det hadde vært sinnssykt artig! Å spille på Tynset mot gamleklubben med mange kompiser og familie i en cupfest for A-laget hadde vært strålende.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det var veldig mye frustrasjon» i forumet! Diskutér «- Det var veldig mye frustrasjon» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb