English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er slike øyeblikk man lever for
Skrevet av Thomas Myren, 1. mai 2017, 21:59

Mushaga Bakenga slo umiddelbart tilbake da ledelsen glapp - og sikret seier i Sarpsborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

SARPSBORG (rbkweb.no): - Samspillet satt endelig mellom meg og "Midtsj", så da var det bare å sette ballen i mål. Jeg ventet på den ene muligheten. Det hadde vært litt feil og dårlig timing på de to forsøkene før med både "Midtsj" og Mike, men når spillet først sitter, er det bare å sette den, smiler Bakenga etter 2-1-seieren i den tidlige toppkampen.

- Hva tenkte du da du kom alene med keeper?

- Da er det mål! Det er det jeg tenker. Endelig spiller vi på en bane der det går litt fort, og da er det mye enklere for meg som spiss å bare tenke på sette ballen i mål i stedet for å tenke på om ballen spretter. Det var egentlig ganske greit. Da keeperen "åpnet seg", var det bare å sette ballen i langhjørnet.

- Hvor deilig var det å slå tilbake så fort etter 1-1?

- Det er litt det som vi lærte ute i Europa i fjor: I minuttene etter at et lag slipper inn et mål, gjelder det å skru på og gå fullt ut. For da er de som oftest litt i gledesrus. Det utnyttet vi i dag. Jeg er veldig fornøyd!

- Fikk du en klem av André Hansen?

- Jeg syns at jeg skulle gi André en klem. For han var fantastisk utenom det målet. Og målet er greit, for han har vært så god i år. Jeg syns det er helt innafor. Jeg føler at vi gjorde det godt som lag. Vi greier å vinne disse kampene mot gode lag. For Sarpsborg er veldig bra.

- Hva syns du om kampen?

- Jeg syns at vi åpner ganske bra. Vi dominerer og viser at vi er "på". Så får vi det fortjente målet - et klassemål av Nicklas. Det er en periode der de kjører litt over oss - det må jeg ærlig innrømme, men sånn er det: Fotball er spill og motspill. Sarpsborg er et bra lag, og det er ikke bare å spasere inn tre poeng.

- De får et fortjent mål, men så utligner vi. Kjøret fortsetter fra dem, og vi er litt slitne på slutten - det er uvant underlag. Men vi gjør jobben, og det er godt.

- Kunne dere gjort noe annerledes i 2. omgang for å demme opp bedre?

- I fotball kan man alltid gjøre noen annerledes. Vi kunne ha sentret "der" og stått litt høyere. Men de har et vanskelig system å spille mot. De har funnet rytmen, og da er det vanskelig. Uansett hva vi hadde gjort, tror jeg at det hadde blitt sånn.

- Det handler bare om å ri av stormen. Det klarte vi ganske lenge før de dessverre scoret. Det jeg tar med meg i dag, er måten vi svarer på etter både målet i mot og utvisninga.

- Det er deilig for deg endelig å komme i gang i 2017?

- Jeg har vært i gang siden januar, om du spør kroppen min! Jeg hadde egentlig også et mål, som linjedommeren stjal fra meg på Lerkendal sist. Så dette er det andre målet mitt. Så jeg er fornøyd.

- Men jeg gleder meg ikke mer enn at jeg ser framover nå. Jeg tenker på kampene som kommer. Jeg skal prikke formen inn mot sommeren.

- Uansett deilig å stå igjen som matchvinner i dag?

- Det er det alltid! Det er det man drømmer om når man er liten. Det er slike øyeblikk man lever for, så det er godt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er slike øyeblikk man lever for» i forumet! Diskutér «- Det er slike øyeblikk man lever for» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb