Utskrift fra rbkweb.no

- Det er ei skitheading
Skrevet av Thomas Myren, 24. april 2017, 00:02

I sluttminuttene steg Pål André Helland til værs foran mål - og stanget det flotte innlegget fra Fredrik Midtsjø utenfor.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er ei skitheading. Det er den siste mannen i norsk fotball som skal ha den ballen på hodet. Der er jeg svak rett og slett. Jeg har god spenst og god timing, men ... Jeg burde ha scoret, innrømmer Helland overfor rbkweb.no.

Dermed endte det 0-0 mot Aalesund.

- Hadde vi gjort det ordentlig, skulle vi ha scoret tre-fire mål i denne kampen. Men vi opptrer ikke som et lag. Det er rett og slett flaut, syns angriperen.

- Er det fortsatt litt dårlig samhandling på grunn av en del nye spillere?

- Det er ei blanding. Med all respekt: Det er en skitbane ennå, og forholdene på treningsbanen er enda verre. Så vi får ikke jobbet så mye med relasjoner. Men det blir bedre.

- Det verste er hvordan vi er når vi presser. Det er så langt fra meg som høyrekant til Alex, som er venstreback! Det er fryktelige avstander i laget vårt. Da er det lett (for Aalesund) å spille seg ut.

- Vi springer litt uten mål og mening som hodeløse høns ut på der. Det er forbanna flaut og irriterende. Sånn skal vi ikke være.

- Om Aalesund hadde vært flinkere til å skyte, kunne de fort ha scoret.

- Der tjener vi på at ballen spretter og hopper litt på banen: Den spretter opp i kneet på dem når de skal avslutte. Så det går begge veier.

- Når tror du spillet begynner å løsne?

- Det kan skje fort. Det er små ting å justere. Avstandene defensivt gjør at vi ikke henger sammen offensivt. Vi må få justert det, slik at vi blir et litt kortere lag når vi forsvarer oss.

- Når vi står høyt, må forsvarsfireren stå høyere. Når vi skal stå lavt, må vi (i angrepet) komme lavere. Og det må være mindre avstand fra meg til Milan, slik at det ikke går an å slå ballen mellom oss.

- Da får vi energi, og da vet vi at vi er gode. Det har vi ikke vært så langt, og det må vi rette på.

- En positiv ting for deg er kroppen din ser ut til å fungere.

- Den funker greit, den bygges opp gradvis. Jeg blir i bedre og bedre fysisk form, og jeg føler at jeg står kampene bra. Men jeg tenker ikke så mye på det nå. Nå tenker jeg på at vi har hivd to poeng ut av døra ved at vi ikke møtte opp til kamp.

nyheter
forum