English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- En vanvittig god og brei tropp
Skrevet av Thomas Karlsen, 6. april 2017, 07:59

Kåre Ingebrigtsen slapp til reservene i Sandefjord, og gir dem æren for ny 3-0-seier.SANDEFJORD (rbkweb.no): - Det er derfor vi kan bytte sånn på laget som vi gjør i dag. Vi har en vanvittig god og brei tropp. I det kampprogrammet som er nå, rullerer vi. Sandefjord er en tøff plass å komme, og du skal ha 100 prosent energi. Hvis ikke får du trøbbel. Vi bytter en del i dag, og viser at vi står 90 minutter langt bedre enn det Sandefjord gjør. Vi har full kontroll i 2. omgang, konstaterer Rosenborg-treneren.

- Historien gjentar seg med en litt så som så 1. omgang.

- Sandefjord kommer ut og har masse energi. De gjør det vanskelig for oss, Sandefjord spiller bra. Det er liksom ikke bare å reise rundt og tro at vi skal dominere alle fotballkamper. Vi gjør en god jobb den første halvtimen og holder unna.

- Vi lar Sandefjord springe veldig mye, og etter en halvtime begynner de å bli slitne. I tillegg får de ei utvisning helt på slutten av omgangen. Det gjør det ikke noe enklere for dem. Da vet vi at det handler om å være tålmodig og få det første målet. For da skal vi klare å kontrollere.

- Vilhjalmsson kriget inn 1-0 med hodet.

- Det er et fantastisk løp. Vi snakket om at vi skulle inn bak dem, for de sto litt høyt. Da blir det ofte at de blir opptatt av kantene våre. Dermed blir det plass til indreløperne våre. Da "Midtsj" stakk gjennom, var det god plass. Ikke minst er han så iskald at han ser Matti og spiller ut. Det er en strålende scoring!

- Det ble ikke noe enklere for Sandefjord da du satte inn Bendtner som spiss.

- Vi regnet med at de ble en del lavere, og da var det en plan om å spille både med Nicklas og Matti sammen foran mål når vi kom rundt på kant. Men vi spilte med Matti som indreløper i stedet for å spille 4-2-4. Nicklas kom inn, og da han scoret andremålet var det "kveld".

- Hva har du å si om scoringa hans?

- Den fikk han! Den hadde jeg òg satt! Men det er ikke sikkert at jeg hadde rukket å komme dit før kampen var over ...

- Det er litt goalgetterpreg over den: Strålende finte av Milan, som slår hardt inn. Så kommer Nicklas foran keeper og stopper. Da er det bare en "tap in". Det handler om timinga og posisjoneringa, som må ligge i hodet.

- Dere spilte med innleggskanter fram til Helmand kom inn.

- Så lenge at Sandefjord spiller med tre - eller fem - bak, ønsker vi å spille med innleggskanter. For vi ønsker å komme oss inn i boksen. På slutten, da det ble såpass åpent og vi hadde så bra kontroll, var det like greit å gå tilbake, for da var det mye plass til backene våre.

- Dermed leder dere fortsatt serien.

- Så lenge at vi slipper inn lite - eller null - mål, så vet vi at vi er bra på å score. At vi vinner 3-0 her i dag, er sterkt gjort.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- En vanvittig god og brei tropp» i forumet! Diskutér «- En vanvittig god og brei tropp» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb