English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Bendtner viser styrke med ny scoring
Skrevet av Thomas Karlsen, 5. april 2017, 22:15

Nicklas Bendter scoret sitt andre mål på to kamper da Sandefjord ble slått 3-0. Enkelte frykter at dansken skal forlate Rosenborg allerede før sommeren.SANDEFJORD (rbkweb.no): - Jeg er Rosenborgspiller og fokuserer kun på Rosenborg. Vi har en spennende sesong som vi skal fokusere på, alt annet ligger i fremtiden. Det er det jeg ønsker å fokusere på, poengterer Nicklas Bendtner foran pressen i mixed zone.

Utvisning åpnet kampen
Som i serieåpningen søndag, slet Rosenborg med å finne rom og spille seg til særlig store sjanser i de første 45. Like før pause, får hjemmelaget utvisning og det åpnet seg rom etter hvilen.

- Vi får ikke spille så godt som vi ønsker. Selvfølgelig kan rødkortet være et vendepunkt, men jeg føler vi har kontroll og står godt defensivt. Vi får ikke spilt slik vi ønsker , men vi viser vi har klasse som siste kamp og vinner 3-0.

- Hva synes du om egen prestasjon i dag?

- Den var fin.

- Du har to mål på to kamper, hva er målsettingen i antall mål?

- Målsettingen for Rosenborg vet alle godt hva er, den har vi snakket om lenge; det er å vinne mesterskap.

- Men dine personlige?

- Det sier jeg ikke til deg.

- Er det fornemt for deg å spille på dette nivået?

- Vi spiller kampene som de er, det handler om å gjøre det så godt som mulig. I dag er det godt å få scoret.

- Hvordan synes du nivået er på Eliteserien?

- Den er fin. Vi har hatt fine sjanser i alle kampene og vunnet, så vi er godt fornøyd.

- Det er flere supportere vi har snakket med som frykter du forlater Rosenborg allerede før sommeren, hva sier du til dem?

- Så lenge jeg er klar, så ønsker jeg å være her. Inntil videre har jeg ikke hatt annet enn sterke følelser for lagkamerater og klubben. Så lenge jeg spiller for Rosenborg, så fokuserer jeg på det. Skulle vi spille Champions League, så selvfølgelig vil jeg spille der.

Molde neste
Med to seirer på to kamper, er Rosenborg fortsatt på tabelltopp. Molde har også seks poeng og to strake trepoengere. Til lørdag kommer romsdalingene til Lerkendal til toppkamp.

- Selvfølgelig kan du si det er en toppkamp, men det er kun tredje kamp. På Lerkendal er vi sterke, og den kampen blir ikke noe annerledes, avslutter Nicklas Bendtner til pressekorpset før han forlater mixed zone midt i et nytt spørsmål.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Bendtner viser styrke med ny scoring» i forumet! Diskutér «Bendtner viser styrke med ny scoring» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb