English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Vil ha to faste stopperpar
Skrevet av Thomas Myren, 4. april 2017, 07:50

I utgangspunktet ønsker Rosenborg å bytte begge midtstopperne når man rullerer på laget - slik som mot Sandefjord.


Foto: Thomas Myren

Tore Reginiussen og Jørgen Skjelvik startet sammen mot Odd, og er det foretrukne stopperparet. At Alex Gersbach ble tatt av halvveis medførte rokeringer, men i utgangspunktet er Johan Lædre Bjørdal og Jacob Rasmussen reserver - sammen.

- De blir kjente med hverandre når de spiller flere kamper sammen. Da kan vi bytte hele stopperparet, slår Kåre Ingebrigtsen fast overfor rbkweb.no.

Med tanke på rivalmøtet med Molde allerede på lørdag, er sjansen stor for at begge stopperreservene slipper til mot de nyopprykkede vestfoldingene. Rosenborg har brukt samme strategi også i treningskampene.

- Det har vært litt sånn også i oppkjøringa. Vi har hatt en plan om at de skal bytte litt på å få spille, bekrefter treneren.

- Dette er en lur måte å rullere på?

- Ja, for du klarer å beholde relasjonene i hvert fall. Vi tenker sånn, for relasjoner er et kjent ord i Rosenborg.

- Også i forsvaret?

- Definitivt!

- Du har allerede annonsert at det blir bytter på laget mot Sandefjord.

- Ja, det blir endringer på laget i forhold til dem som startet mot Odd. Vi må balansere belastninga. Også vet vi at vi har så mange gode spillere at vi har mer enn nok spillere som kan gå inn på laget og spille.

- Det ble mange forandringer på laget mot Odd i forhold til laget mot Brann. Kan vi regne med like mange bytter denne gang?

- Det får vi se. Vi må ta vareopptelling for den første kampen bruker som regel å sitte i. Vi kommer ikke til å spille med det samme laget. Vi kommer til å gjøre noen endringer for å være 100 prosent freshe i Sandefjord. For det må vi være for å slå Sandefjord. Det blir like vanskelig som mot Odd.

- Kan en spiller som Hedenstad spille tre kamper på ei uke?

- Vi har også Erlend Reitan, som har gjort det bra. Vi må se hvordan folk føler seg etter en dag eller to. Vi skal ha masse energi når vi reiser til Sandefjord, så vi skal plukke ut de spillerne som har mest energi.

- Er det enklere å slippe til Reitan mot en antatt enklere motstander enn Odd?

- Erlend kunne ha spilt mot Odd òg! Erlend var god borte mot Salzburg, og det er bortimot det beste laget som vi har spilt mot. Vi er ikke redde for å spille med Erlend - uansett motstander. Han er på samme nivå som resten av guttene.

- Sandefjord holdt på å ødelegge 100-årsjubileet til Lillestrøm.

- Alle bortekamper i eliteserien er fryktelig vanskelige. Vi gjør derfor akkurat det samme om det er Sandefjord borte eller Molde borte: Vi forbereder oss på samme måte, og vi har den samme inngangen. Det har vært en av styrkene våre at vi gjør det vi skal gjøre til hver match.

- Hva betydde det å få en så god start på denne, første viktige uka med seier mot Odd?

- Det var enormt viktig. Vi sto etter den første kampen i fjor med null poeng. Nå står vi her og har tre poeng. Det er viktig for oss, men det er 29 serierunder igjen. Det er lenge igjen til 26. november. Men det gir oss et godt utgangspunkt. Sammen med Brann-kampen gir det oss bra sjøltillit. Vi er på vei, og vi vet at vi kommer til å bli bedre.

- Dere reiser til Vestfold med en deilig følelse?

- Ja, det er alltid deilig å vinne. Du kan ikke undervurdere den følelsen!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Vil ha to faste stopperpar» i forumet! Diskutér «Vil ha to faste stopperpar» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb