English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Eliteserien blir jevnere i år
Skrevet av Thomas Myren, 2. april 2017, 11:16

Etter en ganske jevn vårsesong rykket Rosenborg i fra i fjor sommer, da alle konkurrentene sviktet samtidig.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det skjer ikke igjen. Det blir jevnere, og det blir tøffere. Definitivt, slår Kåre Ingebrigtsen fast overfor rbkweb.no.

- Det betyr at Rosenborg må bli bedre?

- Ja, det vi gjorde i fjor er ikke godt nok i år. Vi jobber hele veien med at vi skal bli bedre. Vi skal gjøre det vanskeligere og vanskeligere for de andre å ta oss igjen, lover hovedtreneren.

Riktignok skaffet RBK seg sjøl et fint forsprang med den viktige 3-1-seieren over Molde rett før EM-pausen i fjor, men så sviktet utfordrerne i form av Odd, Molde og Strømsgodset utover sommeren.

- Alle rundt oss mistet poeng. Eliteserien blir jevnere i år, det må den bli. Det var jo ikke dugg på rutene da vi fór fra Molde i fjor, det var jo sommer ennå! blunker Ingebrigtsen.

- Det er vanskelig å vite hvorfor de fikk formsvikt, men nå sier Fagermo at Odd har trent 30 prosent mer. Da har han vel kanskje skjønt hvorfor de fikk formsvikt? Det har bare tatt sju år ... For trening hjelper som regel. Vi trener så mye og så hardt at vi ikke skal få formsvikt. Hva de andre gjør, bryr vi oss ikke om.

- Hva har Rosenborg trent på i vinter?

- Vi har trent mer på forsvarsspill. Vi har òg trent med høyere intensitet. Vi har hatt som utgangspunkt at vi skal ha litt europeiske tanker inn mot e-cup. Men nå er denne perioden ferdig. Nå som dette grunnlaget er lagt, handler det om å gjøre det som vi skal i serien.

- Hvor lang tid tar det før spillet begynner å sprudle?

- Jeg tror du får se et bra lag med masse energi i morgen (les: i dag). Vi har trent godt i hele vinter, og så har vi sluppet opp nå. Vi kommer til å bli bedre og bedre, men det har med relasjoner å gjøre; alle sammen må få spilt flere kamper.

- Det blir mange kamper framover, så dere får muligheten til å spille dere i form.

- Ja, ja. Vi håper og tror at vi skal være så gode som det vi var i fjor. Så skal vi bli enda bedre utover.

- Hva vil en god seriestart ha å si?

- Den første uka er det tre kamper. Vi tapte den første i fjor, men vi så mot Brann at vi er i rute. Vi har bra fokus, og vi vet hva vi skal gjøre. Vi vet hvordan vi skal se ut. Det handler om prestasjonene våre i de tre første kampene. Også vet alle at vi har lyst til å ha med oss ni poeng.

- Hvor artig blir det å spille foran Lerkendal-publikummet igjen?

- Det blir fantastisk! Hjelpe meg! Nå har vi trådt rundt inne i Abrahallen og i Marbella med 18 kaller som kikket på. Å komme oss foran Kjernen igjen skal gjøre oss godt!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Eliteserien blir jevnere i år» i forumet! Diskutér «- Eliteserien blir jevnere i år» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb