English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er irriterende og surt
Skrevet av Thomas Myren, 5. mars 2017, 21:00

Anders Konradsen var misfornøyd med treningskampen i Malmö trass i at Rosenborg reiste seg.


Foto: Thomas Myren

MALMÖ (rbkweb.no): - Det er irriterende og surt egentlig. Vi er pissdårlige i 1. omgang. Så justerer vi litt og gjør en OK 2. omgang. Vi har tilløp til et par ting. Vi har bedre kontroll defensivt, konstaterer Konradsen.

- Men 1. omgang er rævdårlig. Det er greit at vi vet hva vi ikke skal gjøre når alvoret starter ...

- Hva er det dere ikke skal gjøre da?

- Vi sprang over alt og presset én og én. Vi var ikke i nærheten av hverandre verken offensivt eller defensivt. Da blir det vanskelig. Når vi til slutt får tak i ballen, er vi spredte for alle vinder. Da er det vanskelig å komme i gang med noen verdens ting.

- I 2. omgang justerer vi det. Da ligger alle i sine posisjoner offensivt og defensivt. Vi har tettere avstander defensivt: Vi på midtbanen og vingene ligger tettere, samtidig som at vi er "tightere" sammen med forsvarsspillerne, slik at vi får stengt av rommet der de (Malmö) lå og styrte og showet i 1. omgang.

- Da har vi med en gang bedre kontroll. Når vi vinner ballen er det lettere for oss å sette i gang indreløpere, kanter og backer. Da blir det naturlig bedre.

- Dere fikk dermed også flere sjanser i tillegg til straffesparket.

- Vi har både tilløp til sjanser og sjanser i 2. omgang. Også det kommer som en konsekvens av at vi er samlet og ligger der vi bruker å ligge; slik som vi gjorde mot København og som vi gjorde i fjor. Slik som vi gjør på vårt beste.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér « - Det er irriterende og surt» i forumet! Diskutér « - Det er irriterende og surt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb