English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er sterkt
Skrevet av Thomas Myren, 11. februar 2017, 15:16

Kåre Ingebrigtsen smilte bredt etter seieren i København.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg syns det er en bra prestasjon av oss i dag. Det er bra til å være i februar. Vi må fortsette å prøve oss mot gode lag, slår hovedtreneren fast overfor RBKTV.

- I store perioder har vi bra kontroll på København. Vi scorer et flott mål, og så får vi et - Pål vil nok si at det er et flott mål.

- Dere holder dessuten nullen.

- Det er sterkt. København er et stort og tungt lag. De hadde noen muligheter - som regel på dødball. I etablert spill syns jeg vi klarte å holde dem unna. Vi tar med oss dette.

- Det er et godt København-lag som skal ut i europacup på torsdag, og de spilte med den elleveren som skal spille på torsdag. De fikk god øvelse de også fordi de møter mye av det samme på torsdag.

- Meling debuterte.

- Birger kommer inn og spiller bra på høyreback. Han spiller også en halvtime på venstreback, og klarer det godt. Jacob kommer tilbake en snartur til Danmark og Parken, og kommer veldig bra fra det. Nå har alle fått spille en del i de siste to kampene. Vi er en bra gjeng!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er sterkt» i forumet! Diskutér «- Det er sterkt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb