English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- En komplett sideback
Skrevet av Thomas Myren, 9. februar 2017, 20:15

Kåre Ingebrigtsen tror Vegar Eggen Hedenstad raskt vil markere seg i Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Hedenstad erstatter Svensson

- Han er en ganske komplett sideback: Han er veldig god offensivt og bra defensivt. Og han er en god kombinasjonsspiller. Det som kanskje er det viktigste, er at han er en klok fotballspiller, skryter Ingebrigtsen til rbkweb.no.

- Han vil komme inn og ta rollen til Jonas på en veldig ålreit måte, for han er veldig enkel å spille med: Han er flink til å skape relasjoner med dem som er rundt seg. Jeg tror det går kort tid før høyresida er oppe og går igjen! Om et par-tre treningsuker tror jeg at vi er der.

- Du forsøkte å hente ham fra Elverum allerede som juniortrener i 2006.

- Rosenborg har hatt lyst til at Vegar skal bli Rosenborg-spiller i mange, mange år. Men så har det ikke klaffet før nå. Nå var det tida for det. Det er vi utrolig glade for.

- Hva tror du overbeviste ham denne gangen?

- Det å komme hjem og være med å spille om titler. Han skal være med å spille Rosenborg ut i Europa. Det tror jeg trigger ham. Også trigger det enhver fotballspiller å spille på Lerkendal foran Kjernen. Vi tar det litt for gitt vi i Trøndelag, men det er egentlig ganske få arenaer hvor det er så bra trykk og så stor stemning som det er på Lerkendal.

- Det er ikke mangel på spilletid som tvinger ham hjem, for han har spilt fast for St. Pauli.

- Men de ligger nederst i 2. Bundesliga. Han har vært med og vunnet én gang før (med Stabæk i 2008), og det er klart at det er artigere. Når du kikker på klipp fra Rosenborg de siste årene, så ser du at det er artig å spille på Lerkendal, være med å vinne og spille i Europa. Dette tror jeg også gir Vegar større sjanse for å få spille på landslaget. Også er han ikke eldre enn at han fort kan komme seg ut igjen. Jeg tror Vegar ser på dette som utfordrende.

- Er det aktuelt å bruke ham allerede i København på lørdag?

- Nei, det er det ikke. Nå har vi jobbet døgnet rundt for å få dette i orden. Han har familie i Tyskland, og vi må la Vegar få litt tid til å ordne opp - han har sikkert bil og hus og sånt. Når han kommer tilbake til Trondheim, er han ferdig i Tyskland og kan ha fullt fokus på Rosenborg. Han er tilbake her i begynnelsen av neste uke.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- En komplett sideback» i forumet! Diskutér «- En komplett sideback» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb