English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Steiring tror på Bodø/Glimt-kontrakt
Skrevet av Thomas Myren, 11. januar 2017, 21:29

Per Magnus Steiring tror prøvespillet fører til permanent overgang.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Steiring og Solli kan havne i 1. divisjon (04.01.17)

- Det går mot en avtale med Glimt. Jeg hadde ikke blitt med på trening om det ikke hadde vært interesse for mer, så jeg tror at det går mot at jeg blir Glimt-spiller. Det tror jeg blir veldig bra for min egen del, kommenterer Steiring til Avisa Nordland.

Han har trent med Bodø/Glimt den siste uka. Det er uklart hvor lenge prøvespillet vil vare for Fauske-gutten, som har ett år igjen av kontrakten med RBK.

- Vi forsøkte å hente han da han dro til Rosenborg, og ville ha han da. Siden den gang har han hatt en fin utvikling, og har vært sentral på landslaget. Per Magnus er en spennende spiller, og langt framme i sitt årskull. Han er en lokal gutt, en god spiller og en vi liker. Så det blir artig å ha han med på trening, slik at vi kan bli bedre kjent med han. Han blir med i en god periode, men det er også andre klubber på banen, røper Glimt-trener Aasmund Bjørkan.

Hovedpersonen er sjøl klar på at han håper å kunne flytte hjemover.

- Jeg har alltid hatt lyst til å spille for Glimt. Det har vært favorittklubben min fra jeg var liten av. At det ikke har blitt noe til nå handler om de valgene jeg har gjort for å få best mulig utvikling. For eksempel valgte jeg Rosenborg for at jeg da fikk spille i 2. divisjon med andrelaget, mens Glimts andrelag var i 3. divisjon. Det er slike valg som har gjort at det ikke har blitt noe med Glimt så langt. Nå tror jeg imidlertid at det er en fin mulighet for meg og det rette tidspunktet, avslutter Steiring, som fyller 20 år om én måned.

PS! Sivert Solli prøvespiller for Elverum i disse dager. Det er uklart om permanent overgang eller utlån er mest aktuelt - om 1. divisjonslaget ønsker ham.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Steiring tror på Bodø/Glimt-kontrakt» i forumet! Diskutér «Steiring tror på Bodø/Glimt-kontrakt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb