English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kwarasey slipper ryggoperasjon
Skrevet av Thomas Myren, 6. januar 2017, 20:59

Ryggskaden til Adam Larsen Kwarasey var ikke så alvorlig som det ble spekulert i.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Kwarasey mister afrikamesterskapet (05.01.17)

- Det er en liten skade. Det er ikke nødvendig med operasjon, bare behandling for smerter i korsryggen, bedyrer Kwarasey overfor Pulse.

Mandag ble Rosenborg-reservekeeperen tatt ut i Ghana-troppen til afrikamesterskapet. Etter å ha møtt opp på treningsleiren i Emiratene valgte han å kaste inn håndkledet.

- Årsaken til at jeg ikke reiser (til Gabon) er at jeg ikke syntes det ville være rettferdig å reise så lenge jeg ikke var sikker på å kunne bidra fra første dag. Jeg var den som sa at det var bedre å ha tre tilgjengelige keepere i ei så vanskelig turnering som afrikamesterskapet, kommenterer Kwarasey.

Det hører til historien at Cordoba-keeper Razak Braimah er førstevalget mellom stengene, og at Kwarasey dermed etter all sannsynlighet bare ville ha sittet på benken gjennom hele turneringa.

29-åringen tror han er tilbake i full trening i løpet av noen uker. Spørsmålet nå er om han blir med Rosenborg til Gran Canaria på onsdag eller om jakten på ny arbeidsgiver gir resultat innen den tid. Før jul var han på besøk hos Minnesota United.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kwarasey slipper ryggoperasjon» i forumet! Diskutér «Kwarasey slipper ryggoperasjon» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb