English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Forespeilet sentral midtbane
Skrevet av Thomas Myren, 20. desember 2016, 16:41

Marius Lundemo skal først og fremst duellere med Anders Konradsen om plass på laget.

Lundemo på medisinsk undersøkelse (19.12.16)
- Har gitt Lundemo kontraktstilbud (16.12.16)


Født: 11.04.94
Høyde/vekt: 189 cm / 82 kg
Posisjon: midtbane
Tidl. klubber: Bærum og Lillestrøm
Seriekamper/mål 2016: 19/2
U21-landskamper/mål: 7/1
Statistikk
- Det er helt opp til meg selv. Jeg kan både spille som indreløper og som defensivt anker, men jeg er vel forespeilet den dype rollen, røper Lundemo til Adresseavisen.

- Han er definitivt en god sentral midtbanespiller. Han har høyde, bra overblikk og en god fot. Ikke minst er han en arbeidssom herremann. Han har mange av de kvalitetene som gjør ham til en god sentral midtbanespiller i Rosenborg, skryter Kåre Ingebrigtsen til rbk.no.

Lundemo kommer i utgangspunktet gratis fra Lillestrøm med utgått kontrakt, men Rosenborg må betale utdanningskompensasjon siden han er under 23 år gammel.

Han har bundet seg til 31. juli 2020. Pappa Harald er salgssjef i Rosenborg, og allerede i 2012 var sønnen som daværende Bærum-spiller på prøvespill på Lerkendal. Også i januar var han aktuell.

- Styrken min er at jeg er god med ball, har godt overblikk, bra skuddbein og godt driv fremover. Svakheten er at jeg mangler litt tempo de første meterne, innrømmer Marius Lundemo.

De siste årene har han slitt mye med skader i form av mystiske ryggplager og et par ankeloperasjoner - den siste for elleve uker siden. Derfor er han ikke tilbake i full trening før i februar.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Forespeilet sentral midtbane» i forumet! Diskutér «Forespeilet sentral midtbane» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb