English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Steiring ferdig i Viking
Skrevet av Thomas Myren, 15. desember 2016, 21:39

Viking benytter seg ikke av opsjonen på å kjøpe Per Magnus Steiring.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Avgjørelsen er ikke overraskende siden at G19-landslagskapteinen bare fikk starte én seriekamp under låneoppholdet i Stavanger i høst.

Han har kontrakt med RBK ut 2017, men det er et åpent spørsmål hvor han skal spille neste sesong.

- Jeg skal ha samtaler med både agenten min og med Rosenborg. Så får alle sagt hva de tenker, kommenterer Steiring til Saltenposten.

Sjøl om både Holmar Eyjolfsson og Johan Lædre Bjørdal kan være på vei bort fra Lerkendal, er nok ikke nytt låneopphold utenkelig for stoppertalentet, som ikke ønsker å forhaste seg med å avgjøre egen karrierevei.

- Jeg er opptatt av å finne det riktige, slår han fast.

Også John Hou Sæter har vært lånt ut i høst. Det er fortsatt uklart om han blir værende i Ranheim, vender tilbake til RBK eller blir lånt ut til en ny klubb. Tidenes yngste Rosenborg-debutant har kontrakt ut 2018.

- Nå får vi se hva som er best for deres utvikling. Det er det desidert viktigste her, har Kåre Ingebrigtsen tidligere kommentert til rbkweb.no.

- Vi må sette oss ned med spillerne og se på utviklingsløpet. Det er ganske mange i Rosenborg som har vært lånt ut, kommet tilbake og gjort en strålende jobb. Det er bare å se på Midtsjø. Det handler om å ta de riktige stegene hele veien.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Steiring ferdig i Viking» i forumet! Diskutér «Steiring ferdig i Viking» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb