English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Mange forandringer mot Vålerenga
Skrevet av Thomas Myren, 1. oktober 2016, 12:35

Rosenborg ser ut til å bytte halve laget - delvis på grunn av skader og sykdom.

VS.


Christian Gytkjær ble i går sendt hjem med feber. Toppscoreren var tilbake på trening i formiddag, men dødballøvelsene tyder på at Matthias Vilhjalmsson starter.

- Vi har hatt litt småsykdom. Det henger igjen fra da Gudi og Holmar ikke var med i Tromsø. Johan har også vært hjemme én dag. Vi er vel som resten av Norge; det går mot vinter. Men det har ikke vært noen store utslag og alvorlig sykdom. Det har vært én dag eller to, konstaterer Kåre Ingebrigtsen overfor rbkweb.no.

Jonas Svensson pådro seg som kjent et kutt i leggen på trening på mandag. Erlend Reitan starter derfor sin andre hjemmekamp på rad.

- Erlend skal bli seriemester, så han må spille noen kamper til. Vi får testet ham i høst - og Erlend får testet seg sjøl. Vi stoler fullt og helt på Erlend, uttaler Ingebrigtsen.

- Han er sisteårsjunior. Hva er status med ny kontrakt?

- Jeg vet ikke helt hvor vi er hen. Men Erlend skal ikke noen annen plass!

Det er ventet ytterligere forandringer i de bakre rekker: Adam Larsen Kwarasey får trolig starte i serien igjen, fordi førstevalget André Hansen skal hvile etter skadeperioden.

Alex Gersbach blir benket etter å ha startet fem kamper på rad. Jørgen Skjelvik blir skjøvet ut som venstreback, mens Tore Reginiussen er tilbake i midtforsvaret mot Vålerenga etter bare å ha vært innbytter forrige helg.

- Han hadde 120 minutter i beina (fra Tromsø). Vi verner litt om Tore, sjøl om det har sett veldig, veldig bra ut i hele år. Får vi ham gjennom denne sesongen, hadde det vært fantastisk, syns treneren.

Elba Rashani slo opp lyskeskaden i Molde og måtte gi seg tidlig. Pål André Helland er derfor tilbake fra start. På sentral midtbane fortsetter Gudmundur Thorarinsson i strekkskadefraværet til Anders Konradsen. Islendingen var god etter pause i gullkampen.

- Han lå veldig riktig i posisjonen. Han var aggressiv og vant mange baller. Han er en klok og god fotballspiller. Det ser ut som om han finner seg mer og mer til rette i denne rollen. Han har hatt en veldig fin-fin utvikling, skryter Ingebrigtsen.

- Det er en rolle å vokse inn i.

- Det er jo noe å lære seg. Det er noe annet enn å være i Danmark og spille på fot i 94 minutter!

- Han har hatt bra av å ha et halvår i Trondheim?

- Ja, men han har jo også spilt kant og indreløper. Nå har han fått noen matcher sentralt, som kanskje er den beste rollen hans.

- Hva var du mest fornøyd med spillemessig i Molde?

- Det var en litt treg 1. omgang, der vi ikke minst kommer under. Så løfter vi oss og er klart bedre. Vi skaper bra med sjanser i 2. omgang. Vi kontrollerer matchen. Molde har vært en vanskelig arena for oss, men denne gangen vinner vi fortjent.

- Det var godt å være såpass overlegne til slutt?

- Det var det. Molde var gode i 1. omgang. Også var vi litt upresise og ga dem noen muligheter. Det fikk vi luket bort i 2. omgang. Da er vi solide.

- Nå venter Vålerenga.

- Vi har fått trent godt - og mye - denne uka. Vi gleder oss. Det blir mye folk. Det er jo fantastiske kamper vi har igjen her: Vålerenga, Odd, Bodø/Glimt og semifinalen mot Bodø/Glimt. Det er mye å glede seg til framover!

Avspark på Lerkendal er klokka 18. TV2 Sport Premium 4 sender.

Antatt Rosenborg-lag:
Adam Larsen Kwarasey

Erlend Reitan - Holmar Eyjolfsson - Tore Reginiussen - Jørgen Skjelvik

Mike Jensen - Gudmundur Thorarinsson - Fredrik Midtsjø

Pål André Helland - Matthias Vilhjalmsson - Mushaga Bakenga


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Mange forandringer mot Vålerenga» i forumet! Diskutér «Mange forandringer mot Vålerenga» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb