English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- En drøm å få være med Island
Skrevet av Thomas Myren, 15. februar 2016, 20:27

Holmar Eyjolfsson tror Lars Lagerbäck allerede til påske langt på vei avslører sin historiske EM-tropp.


Foto: Thomas Myren

- Vi har to kamper mot Danmark og Hellas i slutten av mars. Han tar trolig ut sin endelige tropp allerede da. Forhåpentligvis er jeg med i troppen, og får være med til EM. Akkurat nå vet jeg ingenting, og arbeider bare hardt. Så får vi se om jeg blir ringt opp, smiler Eyjolfsson til rbkweb.no.

- Du var tilbake på landslaget i fjor høst.

- Jeg fikk sjansen mot Polen. Det var en veldig tøff bortekamp. Jeg gjorde det OK, og fikk også spille mot Finland i Abu Dhabi. Jeg syns jeg har gjort det ganske bra på landslaget når jeg har fått spille. Forhåpentligvis vil han se på det - samt innledninga av sesongen her. Så får jeg håpe at jeg har skapt interesse.

- Hva vil det bety å være med i det første EM-sluttspillet til Island?

- Det vil være enormt! Det er noe du har drømt om som barn; å få være med Island i ei stor turnering. Nå er det virkelighet og bare et spørsmål om å bli med på laget. Hvis du blir med, får du forhåpentligvis også spille noen kamper. Jeg ser virkelig fram til det!

- Hvordan føler du formen din er?

- Veldig bra. Jeg føler meg ordentlig i form, faktisk mye bedre enn i fjor. Forhåpentligvis kan jeg holde meg skadefri hele forsesongen, og ikke miste én måned like før seriestart - slik som i fjor. Jeg krysser fingrene og prøver å holde meg i form.

- Du var den eneste midtstopperen som spilte hele sesongen i fjor. Nå er Reginiussen tilbake og konkurransen hardere.

- Det er bra. Det er alltid bra å ha konkurranse. Det presser deg til å spille gode kamper. Det betyr også at vi har dekning om det dukker opp noen skader. Det er større bredde i midtforsvaret nå.

- Men du skal beholde plassen?

- Naturligvis! Det er det ikke noe spørsmål om!

- Hva syns du om kampen mot Kristiansund?

- Det var en vill kamp. Vi var veldig gode offensivt. Vi skulle spille offensivt og score mange mål, og det var det vi gjorde. I 1. omgang gikk det kanskje litt utover det defensive arbeidet, men i 2. omgang maktet vi å holde nullen.

- Var det godt for deg og Reginiussen å komme inn og stenge igjen?

- Hele laget var bedre organisert. Vi forsøkte å holde oss samlet, og da vi angrep, angrep vi kjapt.

- Hva syns du om Rosenborg akkurat nå?

- Det er bra, men selvfølgelig trener vi veldig hardt i øyeblikket. Når du spiller 45 minutter i kamp er det nesten som ei lett treningsøkt, for vi trener så hardt - det er tøffere enn å spille kamper. Jeg tror vi blir i ordentlig bra form når sesongen begynner.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- En drøm å få være med Island» i forumet! Diskutér «- En drøm å få være med Island» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb