English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Må utvikle hverandre
Skrevet av Thomas Myren, 25. juli 2015, 20:10

Matthias Vilhjalmsson og Alexander Søderlund var spisskolleger i Hafnarfjördur. I Rosenborg får bare én spille om gangen.


Foto: Thomas Karlsen

Født: 30.01.87
Fødested: Reykjavik, Island
Høyde/vekt: 186 cm / 85 kg
Posisjon: angrep
Tidl. klubber: Bolungarvik, Hafnarfjördur, Colchester og Start
Seriekamper/-mål 2015: 15/7
Landskamper/mål: 13/2
Spillerstatistikk
- Vi må ikke være så opptatte av dueller. Vi må være opptatte av at vi har nok folk til så mange kamper som vi skal spille, syns Kåre Ingebrigtsen.

Like fullt ønsker treneren fortsatt å bruke to utpregede vinger, noe som borger for at samspillet mellom spissene på Island i Rosenborg-farger i 2009 forblir historie utenom på trening:Det skal sies at Søderlund sleit med skader også i Hafnarfjördur, og bare startet ni kamper sammen med nøkkelspilleren Vilhjalmsson.

- Vi er ikke ute etter noen duell. Vi er ute etter at vi må utvikle hverandre. Det handler om laget, det er viktigst. Vi skal slåss på tre fronter. Så det blir mer et jækla bra samarbeid enn en duell, hevder Ingebrigtsen.

Rosenborg og Start ble i går enige om en pris på fire millioner kroner. I ettermiddag besto Vilhjalmsson den medisinske testen. Han er enig med Rosenborg om kontrakt ut 2017, men denne blir først underskrevet i morgen. Debuten kan komme i Debrecen på torsdag.

- Han har en spisskompetanse i lufta, der han kanskje er Tippeligaens beste sammen med Frode Johnsen. Det er en spisskompetanse som passer veldig bra og som vi trenger, syns Ingebrigtsen.

- Vi har sett mer og mer at lag legger seg lavere og lavere. Det har endret seg litt for oss, og det er avgjørende hvilke ferdigheter folk har i boksen.

- Ikke minst scorer han bra med mål.

- Han scorer mål. Han og Søder er et bra spisspar. Og så har vi Andreas (Helmersen), som kan lære mye av de to. Vi godt forspente på den plassen med de tre.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «-  Må utvikle hverandre» i forumet! Diskutér «- Må utvikle hverandre» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb