English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Alltid skuffet over å ikke få starte
Skrevet av Marius Dahl, 24. juni 2015, 22:32

Men John Hou Sæter var med på å punktere kampen med en assist da han kom innpå.


Foto: Thomas Karlsen

Kanskje var det litt snodig å ikke få se John Hou Sæter fra start mot 2. divisjonslaget Tromsdalen på hjemmebane i kveld. Etter at Tomas Malec, Riku Riski og Mike Jensen tilsynelatende hadde avgjort kampen med 3-0 ved sidebytte, fikk trønderen endelig spille igjen.

- Alltid skuffet over å ikke starte, men det er ikke jeg som bestemmer. Jeg må bare fortsette å gjøre mitt beste, så satser jeg på å få starte, sier 17-åringen.

Deretter leverer han en assist til Pål André Helland, som satte 4-1 etter bare et minutt på banen, etter at Mohammed Ahamed og Tromsdalen hadde satt en liten støkk i hjemmelaget med 3-1 og en liten god periode.

- Da Liam går ut med skade har vi en periode med en mann mindre der vi sliter litt. Det blir sprik i laget, store avstander og de får et mål. Når vi blir elleve igjen, fortsetter vi å kjøre på, sier Sæter.

- Vi vet at hvis vi gjør jobben vår, så er vi bedre. Da er det bare å samle laget og score flere mål, vi vet at vi alltid scorer flere mål, mener han.

- Hva tenker du om innhoppet ditt?

- Det går greit, hele laget starter litt rufsete med presset og det påvirker individuelt også. Syns det går greit når jeg får mer ball og kommer i mellomrommet, sier 17-åringen.

- Vi gjennomfører en profesjonell kamp og scorer tidlige mål, da tar vi det ut av dem, oppsummerer Sæter.

Sæter fikk noen minutter som innbytter i Sarpsborg søndag, men har ellers kun kveldens innhopp og to tidligere cuprunder fra start denne sesongen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Alltid skuffet over å ikke få starte» i forumet! Diskutér «- Alltid skuffet over å ikke få starte» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb