English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Sarpsborg - Rosenborg 0-2
Skrevet av Thomas Myren, 21. juni 2015, 21:54

RBK fortsatte der de slapp før sommerferien.


Foto: Thomas Karlsen

- I de situasjonene der har jeg fagbrev
- Har ikke blitt svakere i trua
Eyjolfsson ute mot Molde
Bilder fra Sarpsborg - Rosenborg


SARPSBORG (rbkweb.no): - Det viktigste i dag var at vi kom herfra - en vanskelig bortearena - med solid gjennomføring. Vi våknet etter to minutter, da det så ut som om vi spilte gal vei! utbrøt Kåre Ingebrigtsen.

Først feilberegnet André Hansen et framspill, som Jørgen Skjelvik heldigvis fikk sparket unna. Så headet Holmar Eyjolfsson nesten en corner i eget kryss. Islendingen fikk dessuten sitt tredje gule kort for sesongen, og må stå over mot Molde.

Begge lag fulgte opp med noen halvfarlige skudd utenfor stolpene, men det var RBK som først begynte å treffe innenfor: Et skudd fra Tobias Mikkelsen ble med nød og neppe reddet av Quentin Westberg. Alexander Søderlund skjøt rett på reservekeeperen fra kloss hold. Mikkelsen fanget returen, men forsøket hans ble reddet av Habib Bellaid via tverrligger!

- Vi satt der og lurte. Det var på tide at vi begynte å score. Vi skapte ganske store målsjanser. "Skal vi ikke score mål i dag!?" illustrerte Ingebrigtsen.

Men Fredrik Midtsjø tok ansvar: Han lirket ballen fram til Pål André Helland, som fra hjørnet av femmeteren skjøt knallhardt forbi keeper og inn ved lengste stolpe.

- Fredrik Midtsjø tar på seg rollen som "Houdini" i mellomrommet, og trekker på seg tre-fire spillere. Han slipper ballen til meg, og akkurat i de situasjonene der har jeg fagbrev: Det er bare å få dyttet ballen over på venstrefoten, og klaske til! Da skyter jeg både rapt og presist. Der er jeg god - faktisk, gliste Helland.

Jonas Svensson reddet en corner og pauseledelse på streken, før RBK tok ordentlig sats i 2. omgang:

- Vi skal ut og ta fra dem lysten og trua, og vise at vi er det klart beste laget. Det følte jeg at vi gjorde, fortalte Helland.

Midtsjø var nær å score etter litt hjelp fra hånda for å få med seg ballen forbi keeper, men fikk for spiss vinkel. Trass i enorm overtak uteble ellers de store sjansene inntil et flott angrep etter halvspilt omgang:

Skjelvik spilte fram til Søderlund, som la tilbake til Midtsjø. Han ga ballen til indreløperkollega Mike Jensen, som med vrista traff fint nede ved stolperota. I sluttminuttene kunne Svensson ha økt ytterligere, men langskuddet ble reddet.

- Nå har vi hatt to bortematcher på rad og vi har vunnet begge. Det er viktig for oss å holde nullen og være solide bakover. Vi scorer i tillegg mål, og da vinner vi ofte fotballkamper, oppsummerte Kåre Ingebrigtsen.

De fire nærmeste konkurrentene Stabæk, Vålerenga, Molde og Odd spilte alle uavgjort i helga. Dermed har RBK nå forsprang på fem poeng, og er hele elleve poeng foran neste motstander Molde.

PS! Stefan Strandberg sleit fortsatt med belastningsskade i kneet.

Kampfakta

Sarpsborg0-2ROSENBORG
Pål André Helland 40
Mike Jensen 66

Søndag 21. juni 2015 20:00
Tippeliga, Sarpsborg stadion
4 900 tilskuere og vist på TV2 Zebra

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Jonas Svensson, Holmar Eyjolfsson, Jørgen Skjelvik, Mikael Dorsin - Mike Jensen, Ole Selnæs (John Hou Sæter 90), Fredrik Midtsjø (Liam Henderson 89) - Pål André Helland (Riku Riski 80), Alexander Søderlund, Tobas Mikkelsen

Gult kort RBK: Holmar Eyjolfsson, Mike Jensen og Ole Selnæs

Ubenyttet reserve: Alexander Lund Hansen, Emil Nielsen, Tomas Malec og Andreas Helmersen


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Sarpsborg - Rosenborg 0-2» i forumet! Diskutér «Sarpsborg - Rosenborg 0-2» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb