English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Henderson reiser hjem
Skrevet av Thomas Myren, 20. juni 2015, 00:10

Liam Henderson har bare ei uke igjen i Trondheim. Rosenborg har likevel et håp om at skotten kan gjøre vendereis i løpet av sommeren.


Foto: Thomas Karlsen
- Liam drar hjem etter Molde-kampen 27. juni. Så er spørsmålet om han kommer tilbake. Vi er i dialog med Celtic, så får vi høre med Ronny Deila hva han mener er best, sier Kåre Ingebrigtsen til NRK.

Låneavtalen med Henderson ble inngått rett før seriestart, og skotten slo umiddelbart til med tre mål på to korte innhopp mot Viking og Start. Men samtidig storspilte Fredrik Midtsjø, og veien inn i startoppstillinga har forblitt lang.

Kjøpsopsjonen på Tomas Malec skal være på hele 3,5 millioner kroner, men ting kan tyde på at RBK vil forsøke å prute før leieavtalen går ut 31. juli. At Trencin ble dobbeltmestere i Slovakia uten midtspissen på laget, demper muligens lysten på gjenforening hos både spiller og eier.

- Vi er i dialog med Trencin når det gjelder Malec. Vi har en opsjon på kjøp, men må finne ut litt mer om hva som er mulig, forteller Ingebrigtsen noe hemmelighetsfullt.

Allerede lørdag vet vi litt mer om skjebnen til Muhammed Demirci. Da bestemmer Rosenborg om prøvespillet til det noe stagnerte Besiktas-talentet skal forlenges.

- Det er et spørsmål om vi har tid og om det passer inn nå. Han er en spiller med veldig bra ferdighetsregister og vi ser godt hvilken fotball han er oppfostret med. Så gjenstår det å se om vi kan gjøre han til Rosenborg-spiller, kommenterer Ingebrigtsen.

RBK vil fortsatt ikke bekrefte at Vieux Sané er på vei fra Bodø/Glimt. Derimot er det klart at senegaleseren ikke blokkerer kjøp av enda en forsvarsspiller - for eksempel Jacob Une Larsson fra Brommapojkarna.

- Det mest ideelle har vært å få inn to forsvarsspillere. Spørsmålet er om vi skal hente inn to som ikke er brukbare, eller om vi skal hente inn en som går rett inn på laget. Kvantitet hjelper oss ikke, det gjør derimot kvalitet, slår Ingebrigtsen fast.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Henderson reiser hjem» i forumet! Diskutér «Henderson reiser hjem» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb