English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Skal ikke drømme om noe
Skrevet av Thomas Karlsen, 25. mai 2015, 22:35

Kåre Ingebrigtsen var naturligvis en blid mann etter 3-2-seieren over Stabæk mandag. De første 25 minuttene var imidlertid begredelige.


Foto: Thomas Karlsen

BEKKESTUA (RBKWeb.no): - Jeg er godt fornøyd med tre poeng her, det er en vanskelig plass å komme til. Vi er disiplinerte og holder dem til få målsjanser, sier trener Kåre Ingebrigtsen til et samlet pressekorps i mixed zone på Nadderud stadion 2. pinsedag.

Godkjent

- Vi var tafatte de første 20 minuttene. Vi vinner ikke andreballer og er litt passive. De skaper ikke så mye, og jeg vet ikke om de fortjener å score på begge sine. Den siste timen viser vi hva det bor i oss, de skaper ikke noe og vi kjemper knallhardt. Det er godkjent.

Diomande sto bak begge Stabæks mål som kom det første kvarteret, men Pål Andre Helland og Alexander Søderund satte to kjappe til 2-2 før pause. Etter hvilen satte Tippeligaens toppscorer sitt andre for dagen til 3-2.

- Det er j... bra. Vi er gode kollektivt, jeg ser de ønsker å jobbe for hverandre. Når vi blir 10 spillere er vi bedre de siste 10 minuttene enn dem med 11.

- Skal ikke drømme om noe

Med tre poeng mandag, er Rosenborg fem poeng foran Stabæk på plassen bak når det er spilt 10 seriekamper. Det er mange som lukter gull allerede, det vil ikke Kåre Ingebrigtsen høre noe snakk om.

- Jeg tror ikke vi skal drømme om noe. Nå skal vi bare hjem og analysere hvorfor vi var så dårlige de første 25 minuttene og at vi er gode en time, avslutter Kåre Ingebrigtsen før Jørn Jamtfall bokstavelig talt drar Kåre bort fra pressen i mixed zone og ut til bussen som venter.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Skal ikke drømme om noe» i forumet! Diskutér «- Skal ikke drømme om noe» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb