English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Aldri hatt mer selvtillit som Rosenborg-spiller
Skrevet av Marius Dahl, 19. april 2015, 08:33

For første gang har Tobias Mikkelsen scoret i to seriekamper på rad. Dansken mener han aldri har følt seg bedre siden han kom til klubben i forkant av 2013-sesongen.


Foto: Thomas Karlsen

- Ja, det er den. Det syns jeg. Jeg føler jeg er i god form, jeg har trent godt i hele vinter, sier han på direkte spørsmål om selvtilliten er sterkere enn noensinne.

Det tok ham bare åtte minutter å følge opp scoringen mot Haugesund, da han i offsideposisjon mottok en lårpasning fra midtstopper Eyjolfsson, førte med seg ballen og banket inn ledelsen mot Strømsgodset. For første gang på fire år har han nå scoret i to seriekamper på rad, en prestasjon han ikke har klart siden han var Nordsjælland-spiller i 2011.

- Jeg får en pasning fra kneet til Eyjolfsson og jeg sparker den bare inn. Selvfølgelig deilig å se den på inn i kassen, en deilig scoring som gir litt ekstra selvtillit, sier Mikkelsen.

- Hva kommer selvtilliten av og hvorfor føler du deg bedre nå?

- Hele vintertreningen har vært god. Jeg har spilt mange treningskamper, jeg har lagt opp til mål og har selv scoret. Driblingene begynner å lykkes og da bygger man selvtillit. Nå handler det om å bli bedre, sier han offensivt.

- Jeg føler meg i hvert fall i bedre form, men det handler om å få tillit, det gir en spiller som meg selvtillit, fortsetter dansken.

Mikkelsen hadde i tillegg sjansen til å bli tomålsscorer for første gang, men på flere kontringsmuligheter ble det aldri uttelling.

- Vi var ikke så effektive i dag som i de to foregående, men det var en underholdende kamp. Det er klart, vi skulle hatt tre poeng, sier han.

- Det er vanskelig å levere slike prestasjoner hver gang, men det er det vi strekker oss etter i Rosenborg. Det er en storklubb, sier Mikkelsen.

- Forventer du å starte kampene fremover?

- Jeg forventer ingenting, jeg gjør det jeg kan for å få starte, sier han.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Aldri hatt mer selvtillit som Rosenborg-spiller» i forumet! Diskutér «Aldri hatt mer selvtillit som Rosenborg-spiller» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb