Utskrift fra rbkweb.no

- Vanskelig å få kraft på headinga
Skrevet av Thomas Myren, 18. april 2015, 22:33

Jørgen Skjelvik kunne og kanskje burde ha stanget Rosenborg i 2-0-ledelse fra kloss hold noen minutter før Strømsgodset utlignet.


Foto: Thomas Karlsen

Den store sjansen kom etter 72 minutter, da Mikael Dorsin la inn og Alexander Søderlund headet ballen tilbake mot mål. På fire meters hold ventet venstrevingreserven.

- Ballen treffer nærmest hodet mitt. Jeg blir stående helt stille inne i feltet, og har brytekamp med Jørgen Horn. Så det er vanskelig i det hele tatt å få kraft på headinga. Skulle jeg ha gjort det igjen, skulle jeg ha forsøkt å sikte mot et hjørne i stedet for å prøve å få så mye kraft på ballen, forteller Skjelvik til rbkweb.no.

- Bittert?

- Ja, det er selvfølgelig det. Vi føler at vi skal vinne en sånn kamp. Men det er en helt åpen 2. omgang, der det bølger mye fram og tilbake. Så det kan gå begge veier. Vi klarte ikke helt å bikke det i vår favør i dag.

- Strømsgodset var best i en periode før du kom inn i 2. omgang?

- Det vil jeg si meg enig med deg i. Vi sleit i det hele tatt med å holde på ballen. Vi mistet ballen med en gang, og de styrte og presset oss høyt. Så det er absolutt noe vi må bli bedre på. Vi må prøve å ta tilbake styringa når vi mister den.

- Igjen stoppet rekordrekka på åtte seiere. Det er sjuende gang i historien.

- Det er bittert. Vi skulle selvfølgelig ha vunnet hver eneste kamp, men sånn ble det i dag dessverre. Vi får bare jobbe videre. Det er mange, mange kamper framover, som vi skal vinne.

- Hvordan vil du oppsummere sesongåpninga?

- Vi har sett veldig solide ut. De to første kampene har vært helt perfekte, og vi er i hvert fall gode i én omgang i dag. I 2. omgang kontrollerer vi ikke som vi ønsker, og får ikke til det spillet som vi vil ha. Men det har absolutt vært en veldig god åpning. Så vi ser positivt på dette. Det er bare å kjøre på framover!

- Du er innbytter på venstreving for tida.

- Det er sånn det er blitt. Det er vanskelig å klage på at man ikke får starte etter de to første kampene, når vi har 11-0 i målforskjell og seks poeng. Men jeg får bare fortsette å jobbe, og håpe på mine muligheter til å starte både som kant, back og stopper kommer. Jeg ønsker selvfølgelig å starte kamper framover og bidra best mulig. Det er opptil meg selv å jobbe hardt og vise at jeg fortjener en plass.

- Hvor på banen tror du at du spiller mot Vuku?

- Det er umulig å si! Jeg vil ikke spekulere i noen ting, jeg ...

- Men du starter på onsdag, får vi tro?

- Det håper jeg selvfølgelig på.

nyheter
forum