English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Øyner håp for Eyjolfsson
Skrevet av Thomas Myren, 8. mars 2015, 13:35

Holmar Eyjolfsson kan rekke seriestart. Det er fortsatt uklart når Stefan Strandberg er tilbake.


Foto: Thomas Karlsen

Eyjolfsson brakk ei tå på venstrefoten på trening for snart to uker siden. Opprinnelig prognose tilsa at han først ville være tilbake i normal trening om fire uker.

- Vi har sagt seks uker for Holmar, men vi får se om det kan gå litt kortere tid. Vi skal prøve å teipe og se om vi får støttet opp. Hvis det fungerer og ikke gjør vondt, kan han være tilbake litt før, forteller medisinsk koordinator Haakon Schwabe til rbkweb.no.

- Han kan være med på trening igjen i løpet av oppholdet i Spania?

- I beste fall kan han være med mot slutten. Det blir avhengig av om det er vondt. Hvis det er vondt, blir han ikke med. Vi må se hvordan vi klarer å polstre tåa.

Det gjenstår dermed fortsatt å se hvem som blir makker til Tore Reginiussen i midtforsvaret mot Aalesund 2. påskedag. Stefan Strandberg spilte årspremieren mot Levanger for én måned siden, men har etterpå vært ute med betennelse i kneet.

- Det er en betennelse, og han må få roet den ned. Vi kommer nok til å få ham litt i trening på La Manga, kommenterer Schwabe.

- Det går bedre med ham, men vi har ikke satt noen tid for når han skal være tilbake. Han skal fungere sakte og rolig, og komme seg i gang. Så tar vi det derfra.

- Når kan han være kampklar igjen?

- Det er vanskelig å si. Akkurat nå kan jeg ikke gi noen tid.

- Mars går fort før han er klar?

- Nei, det trenger det ikke å gjøre. Så lenge han er helt fin igjen, er det bare å sette i gang. Det behøver ikke ta så lang tid.

Alexander Søderlund skadet leddbånd i kneet mot Bodø/Glimt. I utgangspunktet mister han seriestart, men også for ham er det håp om tidligere friskmelding.

- Søderlund kommer til å være mye på treningsfeltet på La Manga. Han vil så smått begynne å tilnærme seg fotball igjen. Han er fint i rute, avslutter Haakon Schwabe.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Øyner håp for Eyjolfsson» i forumet! Diskutér «Øyner håp for Eyjolfsson» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb