English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Synes vi kunne spilt enda mer
Skrevet av Marius Dahl, 28. februar 2015, 19:25

Han mente han ble noen kilo lettere etter sitt første RBK-mål. Etter å ha scoret to og assistert to mot Östersund er John Hou Sæter klar til å ta opp kampen om en plass i startoppstillingen.


Foto: Thomas Karlsen

- Det var artig! Mot Levanger var det litt stang-ut, så det var veldig deilig å se at kula ville inn, sier Sæter til rbkweb.no etter å ha åpnet målkontoen i Rosenborg.

Jonas Svensson kom seg ut på kanten og slo inn. På førstetouch banket Sæter inn sitt første av forhåpentligvis mange mål i Rosenborg-drakta.

- Det var dritartig. I forrige kamp hadde Jonas to fine innlegg til meg og de satte jeg i stolpen og utenfor, så det var godt å få den inn, smiler han.

I fjor ble han tidenes yngste debutant i klubben, i en sesong han kronet med eliteseriedebut mot Aalesund. I dag scoret han sine to første RBK-mål, i tillegg til å legge opp til Emil Nielsens første og Per Verner Rønnings 7-0-mål i målfesten mot det svenske Superettan-laget.

- Det blir noen kilo ned fra skuldrene, så det var godt å få den første. Nå har jeg fått det første målet, så da er det bare å kose seg og trene enda mer - prestere, lover Sæter.

Han spilte som han var ti år eldre, strødde pasninger og virket rolig der han sprang rundt på kunstgresset i Abrahallen. Sæter liker seg med ballen i beina og skulle ønske Rosenborg var enda mer spillende.

- Jeg er en spiller som er best med ball, så jeg synes det er artig når vi spiller. Jeg synes vi kunne spilt enda mer til tider. Da synes jeg vi gjør det bra, sier han.

I tillegg til to mål var han også nær et hat-trick på tampen da han snek seg inn på bakre stolpe.

- Ja, fader, jeg skulle hatt et tredje! Det var nært, men keeperen reddet bra.

Nielsen fikk sitt første RBK-mål etter en fin stikker av Sæter tidligere i kampen.

- Mike slo til meg og jeg så Emil startet. Det er han veldig god til, å starte inn bak. Det ble timet bra og jeg fikk slått han igjennom, så scorer han. Deilig! sier 17-åringen.

Han mener også han fortjener en assist fra situasjonen der Rønning kjempet inn 7-0 på den påfølgende corneren etter hans egen kjempesjanse. Nå ser han på mulighetene til spill i serieåpningen, selv om han innrømmer at kampen om plassene er sterk.

- Jeg håper det! Jeg må bare fortsette, prestere og gjøre det bra på trening. Det er jo noen treningskamper igjen, så da det gjelder det å gjøre det bra. Vi har mange gode indreløpere her, både Gamst og Midtsjø. Bent kan også spille der, Mike spiller til høyre. Det blir en tøff kamp, men jeg skal ta opp kampen, lover han.

Åttemålsseier mener han var på sin plass, da Rosenborg på forhånd var store favoritter. Nå roser han Ingebrigtsens treningsprogram som grunn til at RBK leverte gode avslutninger på omgangene.

- Jeg synes det gikk ganske bra. Vi starter kampen litt rotete, de spiller seg bra inn. To tidlige mål hjelper oss på selvtilliten og etterhvert spiser vi dem mer og mer. Da tar vi over kampen helt, sier Sæter.

- Begge omgangene avsluttes sterkt, så det tyder på at vi har trent bra i vinter. Vi føler oss ikke slitne og har enda mer krefter enn de andre. Det er et godt tegn, mener unggutten.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Synes vi kunne spilt enda mer» i forumet! Diskutér «- Synes vi kunne spilt enda mer» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb