English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Arbeider med jubileumsfilm
Skrevet av Thomas Myren, 22. januar 2015, 19:09

En ny dokumentarfilm om Rosenborg er under planlegging.


Arkivfoto: Thomas Myren

- Vi har lyst til å få ferdig filmen til 2017. Da er klubben 100 år, og vi ser på det som et perfekt år å slippe filmen. Fordi den kommer til å handle om Rosenborg gjennom 100 år, forteller produsent Camilla Størseth til rbkweb.no.

Arbeidstittelen er «Rosenborg - mer enn et fotballag». Filmen skal skille seg fra andre dokumentarfilmer som Fra Møllenberg til San Siro i 2002, Fotballens urkraft i 2003 og Den siste kampen i 2011, da den ser på utviklinga til både Rosenborg og Trondheim gjennom 100 år.

- Vi har ikke lyst til at det bare skal bli ei oppsummering av Rosenborg-historien. Vi har lyst til at det skal bli en filmfortelling, en historie der vi blir kjent med personene som har skapt det unike miljøet i Rosenborg, samt få frem de mange opp- og nedturene klubben har overlevd, beskriver regissør Finn Walther.

- Vi vil finne ut hvilke drivkrefter det er i Rosenborg, som førte til at Rosenborg var så suverene på 90-tallet. Hva var årsaken til suksessen? Det er spørsmålet som vi stiller i filmen.

Produksjonsselskapet Puzzlefilm med initiativtaker Emil Tanem står bak planene.

- Utviklingen av filmen er finansiert av NRK og en solid dose egeninnsats fra oss. Vi er stadig på jakt etter historier og gamle opptak, og håper at de som sitter på slikt tar kontakt med oss, smiler Finn Walther.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Arbeider med jubileumsfilm» i forumet! Diskutér «Arbeider med jubileumsfilm» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb