English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Må venne meg til tempoet
Skrevet av Marius Dahl, 9. januar 2015, 18:04

Førsteinntrykket til nyervervelsen Emil Nielsen er at det er stor forskjell på tempoet fra Roskilde og dansk 1. divisjon til Rosenborg.


Foto: Marius Dahl

- Rosenborg kjenner meg best (21.12.14)

- Det er stor forskjell, det er klart det skal være det til den beste divisjonen i Norge, og en av de største klubbene i Norge, vurderer Nielsen overfor rbkweb.no.

Han har trent med laget siden tirsdag og sier gutta har tatt godt i mot ham.

- Det var en veldig bra start. Jeg skal kunne venne meg til tempoet, det var litt høyere enn der jeg kommer fra. Jeg synes det var mye positivt, jeg synes at gutta har tatt veldig godt imot meg, sier han.

Både trenerne og spilleren selv fremhever styrkene én mot én som en av hans sterkeste.

- Jeg utfordrer, jeg dribler, har overblikk. Det tror jeg er mine største styrker, sier venstrevingen.

- Hva tror du at du må videreutvikle for å bli god i Tippeligaen?

- Det hele. Man kan alltid utvikle seg, så jeg skal utvikle alle fronter, svarer Nielsen.

Foreløpig er det ikke mer enn seks centimeter som skiller ham fra sin navnebror Nicki Bille Nielsen, som dro til franske Evian i fjor sommer. Med treningsgenseren brettet opp viser han tatoveringene på høyrearmen, mens han ydmykt ikke vil garantere seg selv fast plass.

- Det vil være opp til treneren, jeg må bare vise mitt beste og at jeg skal starte og få så mye spilletid som mulig, sier han.

Dansken fylte 21 år i november, da han besøkte klubben for første gang. Han mener landsmennene Mike Jensen og Tobias Mikkelsen ikke hadde noe betydning for klubbvalget.

- Faktisk betydde det ikke så mye for valget mitt at det var dansker her. Men begge har hjulpet meg veldig, vist meg hvor vi skal spise og hvor treningsanlegget var. Det var bra det var noen dansker her, sier Nielsen.

Angriperen har pustet inn Rosenborg-kulturen nærmest kontinuerlig siden han ankom Trondheim lørdag, ettersom han ikke har funnet seg bopæl i byen og ennå bor på Scandic Lerkendal.

- Jeg skal finne en leilighet, men det er ennå uvisst hvor. Akkurat nå bor jeg på hotell. Det er veldig godt. Det var en veldig fin start, så jeg gleder meg til å komme igang, smiler han.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Må venne meg til tempoet» i forumet! Diskutér «- Må venne meg til tempoet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb